Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мени доста ствари није стигло ,контактирао сам их поруком и вратили су ми новац. Преко ебаја сам куповао скоро и пошиљка је стигла за месец данаKad na zimu vidiš koje su od tih kineskih dobre, napiši utiske. I meni treba nešto tako, ali trenutno nisam solventan da eksperimentišem koje su dobre a koje nisu...
Uzgred, je l' funkcionišu sad pošiljke iz Kine (aliekspres) zbog korone, da li je povećano vreme isporuke i sl.?
Мени је таква глава требала сада, а у време епидемије тешко да би стигла пре јесени. До тада бих се само тако наподмазивао овом стандардном, мењао редом неколико таквих глава које имам и напсовао колико пута је спала са нипле или пропустила маст са стране, да бих и даље мрзео тај посао.Kad na zimu vidiš koje su od tih kineskih dobre, napiši utiske. I meni treba nešto tako, ali trenutno nisam solventan da eksperimentišem koje su dobre a koje nisu...
Uzgred, je l' funkcionišu sad pošiljke iz Kine (aliekspres) zbog korone, da li je povećano vreme isporuke i sl.?
Imam ruski ključ već 15 god, kupio i prošli i ovaj na vašaru, radi posao gedore imam 27_30_32_33Kod kupovine ruskog ključa za odvijanje na šta obratiti pažnju. Vidim u oglasima da ih ima i sa dve brzine kako se taj pokazao u praksi.
Mislim da smo mi jedini narod koji to zove Ruski ključ. Rusi ga sigurno ne zovu tako . Kako bi ka zvali "наш ключ". Ko što Francuzi ne koriste naziv Francuski ključ.Imam ruski ključ već 15 god, kupio i prošli i ovaj na vašaru,
Ja mažem mašću i tako bi trebalo.Da li zupce u račni treba mazati mašću ili je dovoljno da se samo naulje? Kupio sam danas na pijaci jednu polovnu, nije baš htela lepo da "krcka", u njoj je bilo malo masti koja je zapekla. Oprao sam je iznutra benzinom, pa sad ne znam da li da je namažem ili samo da nauljim?
Планетарный ключ (планетарни кључ) или популарно "мясорубка" ("мјасорубка" - машина за млевење меса).Rusi ga sigurno ne zovu tako
Pa jel mu je unutra redukcija preko planetarno pstavljenih zupčanika (kao u šrafilicama) ? Mislm sigorno jeste čim ga tako zovu.Планетарный ключ (планетарни кључ) или популарно "мясорубка" ("мјасорубка" - машина за млевење меса).
U većini novijih je isti tip redukcije. Kao i što kaže deks u bocnom reduktoru traktora.Па нег' како!?
Мислим, планетарно постављени зупчаници јесу, али не знам шта има у шрафилицама.
Boce se obavezno trebaju redovno otvoriti da se ispusti vlaga koja se skupi vremenom. Ako je bilo kišovito, vlažno i slično kada je kompresor punio tada se posebno skuplja vlaga koja se kondezuje u boci i koja može da prouzrokuje probleme na potrošacima.Primetio sam da kompresor izbacuje malo vlage na crevu. Da li treba otvoriti dole onaj cep za ispustanje vlage?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока