mirosti
Član
Pa dobro, jel će to da radi?Tandrcu dosta, nisu bas tihe
Nikada nisam imao alatku koja baš ovako tandrlja i to potpuno nova..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa dobro, jel će to da radi?Tandrcu dosta, nisu bas tihe
Hocu da kupim novu brusilicu fi 115
danas izdala AEG posle dugo godina
Neka preporuka do 10000din
Za 800 e si trebao dobiti i radnika da radi sa njimJa sam pre nekako uzeo aku udarni odvijac Hikoki(Hitachi)WR36DA,1180Nm,prihvat 3/4,ubija kako odvija-zavija.M12-M30.
Tu si u pravu. Još bolje ako onaj što ga prodaje nema pojma koliko stvarno vredi to sto ima. Ako alat nema lufta u zupčanicima, a ne radi, najverovatnije treba samo zameniti četkice, a to možeš dobiti bukvalno za džabe. Imam takvu bušilicu, dobio je bukvalno za par piva, rasklopio, zamenio četkice i radi još uvek, bolje nego bilo koja "nova" .Zato sam ja uvek pre za polovan a dobar alat nego za neke nove "igrackice". Mnogi kazu tako kad kupuju taj jeftin alat da je za njih dobar jer im ne treba cesto. Medjutim, ja sam na zalost imao situacija da bas tad kad mi zatreba ne mogu da odradim poso, a onda u tim trenucima cena je najmanje bitna.