Alati i radionice

Hmm, 10.000 din je skuplji od onog najjeftinijeg modela. Otac planira kupovinu, mozda mu budem dodao zavisno od toga koliko bude para imao kada odluci da kupi.
Uglavnom cilj je dugotrajnost, koliko je to moguce u danasnje vreme. Svaki ce nam biti odlican.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Covek kod koga radi kao stolar mu je pustio bubicu da kompresori od 50l lakse crkavaju od onih od 24l. Ja licno mislim da to nema nikakve veze.

A jel pokusavao neko da na te jeftinije kompresore da kaci pneumatske busilice? Da li je upotrebljivo to?
21918b51a437280cd5f2e3ca780c2982.jpg

Raider busilica koja sluzi vec 15-tak god je dotrajala i polako se raspada, pa sam mislio da moze neki od tih pneumatskih alata da posluzi. Moracu onda da potrazim neku staru Iskru na oglasima, ali verujem da nije previse pametno kupovati takve stvari bez probe.

Bolje potrazi stare BOSCH ili FEIN na KP. Samo gledaj da je od prodavca koji ima dosta pozitivnih ocena i nema problema. Ja sam tako kupio mnoge stvari. Izmedju ostalog i busilicu.

Bacicu pogled, mada koliko se secam Bosch se dosta kopira, treba ubosti original.

Zato i kazem stari modeli kad se nije kopiralo kao sad. Ovako nesto: https://m.kupujemprodajem.com/Alati...usilice-91444023-oglas.htm#mhs0-1583610621438
Samo naravno da se nadje u boljem stanju i za manje pare. Ja sam kupio kao ovu vecu sa oglasa za 3000 dinara u odlicnom stanju. Ima dve mehanicke brzine, 600 W i ROHM futer za burgije do 16mm. Jedino nije bas za sitne neke poslice jer je velika i teska. Sad joj pravim i stalak jer hoce da uvrce ruke.

Npr AEG možeš naći povoljno 3_4 crvene, a odlična mašina
Ima od 400 i od 600w
A evo zafalila mi je bušilica na terenu i u prvoj gvoždjari sam kupio neku NUTOL ili tako nešto i radi već 10g a koštala oko 30e
Nije za veću burgiju od 10mm i nije za beton
Ali zavrnula je hiljade samorezaca, i holc vijaka
Tako da nema pravila
Iskreno volim fein bosch makita aeg može i skill

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Kacio sam ja pneumatsku brusilicu,busilicu,slajfaricu i ne moze da radi kako treba..jedino je pistolj za odvrtanje kao radio ...mali je rezervar taj od 25l..kad sam povecao na 50l pistolj mi radi odlicno a ostalo nisam probavao...povecao sam bure jel sam takvo nasao na otpadu...originalno od 25l je puklo na varu..krpilo je par puta ili brzo pusti...

Prosle godine kupim za 4crvene kompresor od 40/50 litara straus ili tako nesto....kad sam ga otvorio manji klip nego na mom sto je fabricki bio 25l...hod klipa i motor su isti
vrv su kinezi pakovali sta su imali

Nazad
Vrh