sinisa1979
Član
Za 950din nemoj očekivati nikakav kvalitet. Imao sam Beta komplet takvih burgija pa su i one pucale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad sam našao snimak kako radi duvaljka, sa malim zakašnjenjem...Jel ima neko Stihl duvalju na benzin,ja imam na struju ali hocu da uzmem i ovu na benzin pa me zanima jel dobra ???ako neko zna neka napise nesto
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Hvala na odgovoru, ovo sam dao samo kao primerDa naravno, samo nemoj ocekivati takvo osvetljenje ove su slabe.Pokusaj naci neke kvalitetne osram general electric.
Ovo je neka kineska roba verovatno.Trazi sa sto vise lumena jer se kod led sijalica tako oznacava jacina svetlosti.
Hvala druze,zavrsava posao odlicnoSad sam našao snimak kako radi duvaljka, sa malim zakašnjenjem...
Jako dobra stvar. Mi smo sa njom isekli cevi i cevi za konstrukciju za šupe. Samo gledaj da je neka bolja marka. Za ovu sa linka konkretno ne znam.Da li neko ima i koristi ovakav alat za sečenje metala?
Iskustva,saveti, predlozi? Takodje,šta kažete za one držače za brusilice koji mogu da služe slično ger-u sa 355mm pločom?Ger za metal
Ger za sečenje metala - široka primena u industriji i građevinarstvu. Naša ponuda obuhvata ger testere za rezanje čelika, gvožđa, aluminijuma i drugih metala, kao i potrošni materijal. Koristite ger uz adekvatnu zaštitnu opremu i uživajte u preciznom sečenju metala. Kupujte online na...www.shopperalati.rs