Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je na maximumuNe greši, tako je. Na 20 % može da vari 2 minuta, a 8 minuta se hladi ...
Od ovoga, uhvatilo se vremena da uradimo i te što flisuju, koji cure radimo u šumi a koji flisuju dolivamo dak ne uhvatimo slobodno vreme, radi se u ritovima NE branjena područja za čas dodje voda tako da je vreme novacOd čega je to?
Pretpostavljam da si i kocijas u slobodno vremeOd ovoga, uhvatilo se vremena da uradimo i te što flisuju, koji cure radimo u šumi a koji flisuju dolivamo dak ne uhvatimo slobodno vreme, radi se u ritovima NE branjena područja za čas dodje voda tako da je vreme novac
U maju_junu me zovu stala mašina voda dolazi, kad sam otišao voda je bila 0,5m ispod nivoa tla gde je mašina, kad sam je pokrenuo voda je bila na pola balona gume!!!!
Imam još njih da vratim, i papuču kočnice, staklo kabine, da uspem ulja u diferencijale i menjač, malo filtera hidraulike, auspuh i podmazivanje nek ide čudovište da radi
Imamo ugovoreno 6000m3 za sada, opet Vajska, Bačka Palanka, nešto malo Loznica i Sonta
Skroz zanimljiva mašinica
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
NeLuka, jel radiš remont klipova od zmajevki?