Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može samo od napred,Čekaj Luka , ako sam dobro skontao , to kad se zavari gornji dio opruge bude kontra nego normalno ? Jel može da se namotira tako .
Pa zar ne vidis da je izvadio motor iz ,,tome,, sigurno je nabudzio sumaraLuka jel to presadjujes masinu iz zelenka u crvenka?
Vidim da je izvadio, zato i kazem.Pa zar ne vidis da je izvadio motor iz ,,tome,, sigurno je nabudzio sumara
Kupljen prije tri godine možda je oko 50do 70puta svega uključio. Baš malo radiKo bi znao koliko je sati rada ?
Piše da su indukciono kaljene?C45 je najobičniji C.1530. Nema tu nikakve posebne tvrdoće, svaka burgija to buši lagano. Samo ukloni tanki sloj hroma gde naslanja centar burgije.
Ja sam ovo uzeo za osovinu na sejalici koja se okreće u čeličnoj sinter čauri. Nadam se da nisam napravio totalni promašaj.Ako ti tako kažeš..
Meni nije poznato kojim metodama se dobija ta tvrdoća na tom čeliku, ali ako piše onda je tako..
Ck45 je C.1531, što je opet isto sra..e.