Alati i radionice

Hahahaah,šta se pravite ludi,mislio sam kineska varijanta Chrome vanadium alata. :bravo:

I ja se castio, Villager krstasti 200mm 190din. Prihvatljiv kvalitet, nista spec.
01d5c60aaf5ceeca94d6ef362d7c6f36.jpg

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Jesu vam naplacivali carinu i pdv ako ke bilo preko 50€ kao sto kaze Spajki?
I jos samo koliko se ceka na dostavu i dali naplacuju?

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Kolega,nesto sto kosta 200 eur na aliju,na tvojoj kucnoj adresi kosta 264 eura +dostava pošte Srbije.Biras radnju sa naznakom free shiping jos ako je avio prevoz onda stize za 10-ak dana,ako je standard shiping onda traje od 14 dana pa dok ne stigne (50-60 dana)ili se natežeš sa vraćanjem novca itd.

Npr juče sam EWM PICO 162 odneo u B petrovac na servis čekam da mi jave cenu popravke,
Ako je opravka skuplja od 70-80e uzimam nov Steyr

Ja bi platio i skuplju popravku za ewm... Jes da ti je stao iz cista mira, al to je ljuta zvjerka... Tesko da mu neki drugi moze parirati...

Kakva su ti iskustva s metabo brusilicama??
P.s. onako za nas teske ruke

Imam ja dve male metabo, jedna je 1000w i ona je za svasta, druga 1400w i na njoj je stalno cubitronova smirgla 36+, bolje su mi se pokazale od makite. Ova veca je bila 14-15 000

Ja imam vec nekoliko godina dve metabo brusilice i bas su dobre. Narocito sam zadovoljan sa manjom 1150w 125mm. Sta je sve isekla, izbrusila i ocetkala to je cudo jedno. Sad gledam da kupim neku 230mm pa naidjo na ove povoljne bosch, ali mi se nesto ne kupuju.

Ja imam vec nekoliko godina dve metabo brusilice i bas su dobre. Narocito sam zadovoljan sa manjom 1150w 125mm. Sta je sve isekla, izbrusila i ocetkala to je cudo jedno. Sad gledam da kupim neku 230mm pa naidjo na ove povoljne bosch, ali mi se nesto ne kupuju.
Uzeo sam BOSCH 20 230 pre godinu dana u winwin akcija oko 100e
Ubijamo je!!!!!!! Dok je garancija
Odlična mašina!
Lagana jaka, ta razliku od ostalih mrcina iskra, perles,fein, Aeg, FLEX koje su TERET
METABO sam kupio 2010 sa nekom brzom maticom (dobra stvar) meni se nije pokazala nešto extra
Glasam za socijalnu CRVENU MAKITU 3 god garancija a cena 5000din
Plavi bosch oko 6500
Hitachi 7000
Makita 7500
Iskra ero je smeće!!!!!
Perles je full ali skup
Fein, flex hilti, de walt neću da pominjem jako skupe igračke
Naj bitnije da je 3 god garancija!!!!
Naj radije bi sve uzeo nov FEIN ali nisam u mogućnosti!!
Burazer je uzeo Metabo i on deli mišljenje riknula mu
A naj zadovoljniji od malih sam sa BOSCH GWS1000 ona je VATRA od mašine
Mislim da sad imamo 12 komada što velikih što malih
Sad hoću da ih sve što nisu u garanciji okačim oglas i kako prodam uzimam novu!!
Male samo crvena makita
Velike plavi bosch
I uvek da budu u garanciji!!
Oduševila me ta red Makita prizna garanciju na sve osim fizičko oštećenje(LOM)!!
A BOSCH me davno oduševio prvo zeleni PWS 500 mala doneo tajkan iz A polovnu 1998g do pre 3 meseca je krljala, riknuo stator
Sad sam mislio odneti sve u kvaru kod BUDJIK VLADE u KISAČ da uradi šta je jeftino, radio mi je ranije iz firme alate
Ima u gajbi
Od malih
Westfalia
Plavi
Zeleni
Plavi
Metabo
Aeg
Wurth
Steyr
Velikih
Black decker old scool SANDER mali obrtaji
Iskra perles
GALEB (steyr)
Od bušilica
Aeg
Skill
Ima jedna stsra Z BOSCH lisičarka
Sad će biti LOVAC ala si SIROVINA
Ubije ih četka i sečenje cigle i crepa a i aluminijum ih pojede zdravo
A baš smo renovirali zadnjih god pa sam 2 velike ubio sekući zidove i beton
A 3 male čistili i sekli cigle i crepove
A indijancima ih daš u ruke
A da sam sirov jesam ali ne baš toliko

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom

Poslednja izmena:
Crvene makite-mak-tec imam 2 kom garancija več potekla,na jednoj je stalno četka a na drugoj šajba sa šmirglima obadve još super rade i bez luftova.Imam i makitu 840w i boševu 900w ali mi ih nekak šteta zato najviše teram crvene.Malo para ali sasvim ok roba.

Npr uvek sam imao GER za profile, ali trebalo je krljati ručno, ploče da menjam neću, jedna seče druga brusi treća smirgla šetvrta četka i gotovo
Svu debelu pločevinu sečem brenerom butan i oxigen i krljaj, imam veštu ruku i ide dobro, a i dizne su naravno za butan
Valjda će i neka plazma doći

E bas me FEIN opasno privlaci ovih dana, ali i cene su im opasne. Jedino ko ima bas isplativ poso pa da odvoji te pare. Razmisljam kad bi naso neku polovnu, a da je kao nova pa da uzmem FEIN.

Luka tačno da cigla,crep,beton uništavaju brusilice,zato smo za te stvari koristili ili ako nemamo namenski kupovali one najjeftinije amaterske...ne bude ti žao kad crkne...a dešavalo se i da traju pitaj boga koliko...
Često radim sa Metabo 230 iz tamo nekih 80tih...ruke odpadaju,nas trojica se menjamo,a ona se ne gasi celu smenu...aždaja ..
Ipak ove novije su mnogo lakše...

Mislim da je naj gora stvar CEMENTNI MALTER, BEOMAL!!!!!!
gledao sam na šta liči kolektor posle njega!!!
A celo utvrdjenje je od njega, čak je i malterisano sa njim!!
A u sekli smo baš mnogo i betona i zidova!!
I opet kažem samo novo i garancija 3 god!!

Od tih iz rashoda retke su kupljene nove većina je od preko donešena polovna!!

A kad sredjujemo šlepe kade, tu se žulja danima i danima!!
Mislim da je i aluminijumska prašina podjednako opasna kao i cigla!!!!
Odneću ih sve majstoru, čija opravka ne prelazi 2,5_ 3 crvene nek radi!!
Ima ih gde je samo kolektor stradao!!

Stigla danas glava za mazalicu,isprobao sam je odma,odlicna stvar!
01b6c38c09da327cebafb856bf96517c.jpg

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Шта ту има за 2.5к динара??? Мало прескупо

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Nazad
Vrh