Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega,nesto sto kosta 200 eur na aliju,na tvojoj kucnoj adresi kosta 264 eura +dostava pošte Srbije.Biras radnju sa naznakom free shiping jos ako je avio prevoz onda stize za 10-ak dana,ako je standard shiping onda traje od 14 dana pa dok ne stigne (50-60 dana)ili se natežeš sa vraćanjem novca itd.Jesu vam naplacivali carinu i pdv ako ke bilo preko 50€ kao sto kaze Spajki?
I jos samo koliko se ceka na dostavu i dali naplacuju?
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Da, naplacuju carinu. Uvek je stizalo kuci za oko 20 dana, a postarina se placa ili ne placa zavisno od prodavca.Jesu vam naplacivali carinu i pdv ako ke bilo preko 50€ kao sto kaze Spajki?
I jos samo koliko se ceka na dostavu i dali naplacuju?
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Npr juče sam EWM PICO 162 odneo u B petrovac na servis čekam da mi jave cenu popravke,
Ako je opravka skuplja od 70-80e uzimam nov Steyr
Uzeo sam BOSCH 20 230 pre godinu dana u winwin akcija oko 100eJa imam vec nekoliko godina dve metabo brusilice i bas su dobre. Narocito sam zadovoljan sa manjom 1150w 125mm. Sta je sve isekla, izbrusila i ocetkala to je cudo jedno. Sad gledam da kupim neku 230mm pa naidjo na ove povoljne bosch, ali mi se nesto ne kupuju.
Jeste.Jel to ona za 2.500 dinara?