Alati i radionice

Jest ovo upresovano i osigurano sa ova četiri , kao udarca tupim sječivom. Malo ih obrusi ili nekim mlim sjekačem odstrani ovj raskovani dio što dodiruje čauru, da čaura lakše izađe. Što reče Luka zavari nešto i na sredinu vijak i izvadiš.

Ja ih pratim vec duze vreme Fascinantni likovi. Kardan balansiraju cekicem, tocilo ostre starim zupcanikom, golim rukama rastavljaju akumulatore...
Nego pitah jednom. Koji su ti nasi likovi sto ih sprdate? Ne mogu nogde da ih nadjem
Nisam paratio od pocetka, mislim da prozivaju neke budake iz grupe Dobra Zemlja, sa fb, valjda znas za tu grupu.

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока

Gde kupiti kvalitetnu sajlu za kanalizaciju? Cev preko koje ide ves masina i sudopera mi se na svakih par meseci zapusi pa moramo da uzimamo od komsije koji je njegovu maznuo iz komunalnog. Ima nekih na KP ali nisam siguran koliko su dobre.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Kupovao je otac ovakvu kao sa slike ali je suvise tanka i mekana da bi ista probila, eno je stoji bezveze u radnji.
7177c27dde45dab16dd669d96a4cf8b4.jpg

Ja imam istu takvu.Ako je zapečeno,ne može ništa da uradi.Ja na obično crevo za vodu stavio sekač i tako uspešno razbijem čep pa onda sa sajlom

Gde kupiti kvalitetnu sajlu za kanalizaciju? Cev preko koje ide ves masina i sudopera mi se na svakih par meseci zapusi pa moramo da uzimamo od komsije koji je njegovu maznuo iz komunalnog. Ima nekih na KP ali nisam siguran koliko su dobre.

Za kanalizaciju nigde, a da te izadje jeftino, te po radnjama su uglavnom za slivnike i laka zacepljenja,za jaka zacepljena ti ipak treba kobinacija sajla/voda imam ja na selu stari PTT kabal vezan za crevo to probija sve i ta "sajla" se kurva po selu garantovano probija sve 😁

I koliko dođe ova igracka kod vas. Ja nedavno uzeo einhell bez četkica, 2 baterije po 2 Ah. Sa čekićem, steže do 60 Nm. Jako je kvalitetno napravljena, expert plus verzija, ali i cijena nije bila mala, 125 € za komplet.

Ovo bilo na akciji za 8999din punjac baterija i busilica naravno plus bitovi 39 komada 1500din

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Tu je to negdje malo jeftinije nego einhell ako računaš da kupiš još jednu bateriju. Kod nas je einhell pristupačan zbog blizine prodajnog mjesta ali i servisa. Ja od prije imao jednu bateriju i punjac od 3 Ah koja me kostala sa punjačem 25 €. Bitove sam uzeo boschove one malo skuplje 10 € 10 bitova. Jer imam oni jeftini koji mi se baš nešto pokazali

Nazad
Vrh