Alati i radionice

Ima li neko iskustva sa BOSCH brusilicama Made in Russia? Konkretno za plocu 230 mm. Valja li to il jok?

Ima li neko iskustva sa BOSCH brusilicama Made in Russia? Konkretno za plocu 230 mm. Valja li to il jok?
Ako su to ove za 16-17k vise nego dobre. Uzeo sam pre par meseci, nije isekla nesto preterano, ali nije ni stojala.
Za sad joj nisam nasao zamerku sem malo kraceg napojnog kabela.
A to sto je made in Russia, registrujes se na sajtu Bosh-a i produzis garanciju na tri godine. Ako garantuju za nju kao i za ostale ne vidim sto bi to bio problem.

ove brusilice na bateriju ne vrede,samo trose plocu,imao sam pa znam,oce godinesam kupio makitinu 18v i to je druga prica,razlika jwe cenovna velika ali i u radu,ovo je vise da stoji u radionici ...

Pre 3_4 meseca sam u winwin na akciji uzeo 2 crvene makite male brusilice,
Garancija 3 godine
Pošto smo uzeli svašta i dobili popust izašle su njih 2 oko 8000din obe
Krljaju svakodnevno rade posao odlične mašine (hoby varijanta)
Npr juče sam EWM PICO 162 odneo u B petrovac na servis čekam da mi jave cenu popravke, a gledam Galeb prodaje STAYR inverter 160A za 12500+ pdv koji izbegnem
Ako je opravka skuplja od 70-80e uzimam nov Steyr
Ewm ima 19 god i pošteno se naradio!!
A inverter mi je zgodan za teren i moram ga imati!!

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom

Mislim da imam negde mail gde sam pitao za cene EWM aparata pre neku godinu,kad su poslali cenovnik oci da ispadnu na cifre xd.Ali verovatno i da vrede te pare,ozbiljne masine nisu igracke,ali za nas hobiste je preskupo.

Mislim da imam negde mail gde sam pitao za cene EWM aparata pre neku godinu,kad su poslali cenovnik oci da ispadnu na cifre xd.Ali verovatno i da vrede te pare,ozbiljne masine nisu igracke,ali za nas hobiste je preskupo.
Do sada otplaćen milion puta, kupljen polovan iz uvoza 2007 god, dobio garanciju 1 god
Radili smo bn naj više kašike za ultove
Bravariju raznu, komstrukcije čuda, baš se naradio kod mene
Mašina je vrh
E sad vidim taj štajer 107e sa godinu garancije, imao sam u firmi neki EPS isto iz Galeba bio je odličan aparat!!
Ako bude povoljna opravka osraje EWM, ako bude više od 100e uzimam štajer i przim

Ima li neko da je narucivao alate sa Aliekspresa? Posto vidim da je sve vecinom bas jeftino, naprimer aparat za varenje invert ima za oko 5000.
Meni bi to koristilo samo za oko kuce nema nista mnogo da radi.
Isplati li se narucivati to?

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Na robu preko 50 eur vrednosti ide carina 10%+pdv na ukupnu cenu.Do 50 eur vrednosti dodaje se samo pdv 20%.

Znaci u sustini je sve manje vise oko 10% je skuplje zbog pdv-a i carina.
Dostava je besplatna koliko sam cuo?

Narucivali moj drug i moj otac neke srafcigere, kljuceve, burgije, krune za busenje i slicno. Zanimljiva stvar da kvalitet uopste nije los kao sto sam ja mislio. Aparat za varenje i slicne elektricne uredjaje nisu narucivali tako da za to ne znam.

Jesu vam naplacivali carinu i pdv ako ke bilo preko 50€ kao sto kaze Spajki?
I jos samo koliko se ceka na dostavu i dali naplacuju?

Ima li ko da mu je crkao fen za farbu a da mu ne trebaju nastavci (usmerivaci)? Platio bih. Imam metabo fen i bas mi fale ti nastavci. Precnik na ulazu je 32,5mm

Nemaš sreće moj je riknuo ali nastavke nisam ni imao
Moram novi uzet, keva se nešta igrala sa nekom švapskom vitrinom i riknuo, a i bio je neki low cost kupljen u HU na akciji pre 15g neki zeleni

Danas mi je Deda Mraz (moja žena) doneo poklon za NG.Naručila je neki alat sa neta,mora da je kineska kopija,videćemo je li čemu... :ppozdrav: :haha:::novac:::bravo:
IMG-20191225-181135.jpg

Nazad
Vrh