Alati i radionice

Nego jel vi nekad gledate PAKISTAN TRUCK CHANEL??
Djavo su garavi, rade u prašini 'mesto šrafstock-a drže nogama
Nokti k'o u CONDORA majko mila šta rade
Trpaju 2_3 šasije u jednu, nituju macolama svašta nešto

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom

Bavim se prilično preciznim poslovima oko vozila, ali bih u timu rado imao ona 2-3 pakistanca.
Veoma vešti likovi, i znaju znanje..

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Kako se rastavlja ovo cudo?vec 3 dana ga vrtim u rukama i nikako da skontam... Ocu da odvojim glavu za kacenje od tela,ima neka 3 polumeseca
fa383b8f33da7edcc477c8edaca1a145.jpg
b7de8ae3cfc0617a2eb4f7fa003e03b3.jpg
49937570ce7f9e3fc7e0be04e999b0cc.jpg

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Nidžo ima uskočni prsten, ali je ta okolo čaura malo u konus
Trebao bi da ga okreneš pufer na dole stisneš telo presom i o da vadiš prsten

Nego jel vi nekad gledate PAKISTAN TRUCK CHANEL??
Djavo su garavi, rade u prašini 'mesto šrafstock-a drže nogama
Nokti k'o u CONDORA majko mila šta rade
Trpaju 2_3 šasije u jednu, nituju macolama svašta nešto

Ja ih pratim vec duze vreme Fascinantni likovi. Kardan balansiraju cekicem, tocilo ostre starim zupcanikom, golim rukama rastavljaju akumulatore...
Nego pitah jednom. Koji su ti nasi likovi sto ih sprdate? Ne mogu nogde da ih nadjem

За то механичарско знање и сналажење немам речи. Гледам оног лика што прави одливке од алуминијума и осталих метала. Али што онако нагрде камионе кад их наките па оно је страшно. Гледао сам једног али није био енг.превод углавном правио је камионске компресоре који се пале на прекидач. Нешто у фазону палиш само кад кочиш то ми није било јасно зашто тако.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Ja ih pratim vec duze vreme Fascinantni likovi. Kardan balansiraju cekicem, tocilo ostre starim zupcanikom, golim rukama rastavljaju akumulatore...
Nego pitah jednom. Koji su ti nasi likovi sto ih sprdate? Ne mogu nogde da ih nadjem
Kako ne znas Krleta koji vari univerzalnim elektrodama i Olija koji je to sve procitao u knjizi?

E vidis,izgleda da je ovo upresovana caura,samo kako to izvaditi napolje? Dzabe ja 3 dana gledam kad nema ko da uperi prstom i pokaze
65729b030aa747b61f4256f272b959f9.jpg

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Zavari teg i čupaj!!ili most na čauru i navoj na sredinu kao radapciger i čupaj
A zašto ga rastavljas?

Nazad
Vrh