jbrtka
Član
Ja imam dvakomada takvih kljesta,stvarno su jaka platio sam oko 45 e komad,sad gledam da je pala cena,ovde sam ih kupioFalšh Knipex !!!
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam dvakomada takvih kljesta,stvarno su jaka platio sam oko 45 e komad,sad gledam da je pala cena,ovde sam ih kupioFalšh Knipex !!!
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ja nikad svojom voljom,uvek me neko oznaciA i ti Maticu umeš tamo da zapališ vatru. Pa malo doda Galetin...
Siroma ti.Ja nikad svojom voljom,uvek me neko oznaci
Tacno cu jednom odvesti klinca da upozna Luku...svaki dan u vrticu pravi nove kako on kaze"masinerije".nista ga drugo ne zanima.inace ima 4.5 godine,radni kombinezon i kutiju sa alatom.Sada sam se setio one polemike što smo vodili oko zabavišta i zabavljanja, pa bih za Luku rekao da je on u zabavištu radio generalke i opravljao hidrauliku i reparirao prikolice... Ako se dobro sećam isto smo godište a ja sam 96 imao 9 godina i na poklon sam dobijao tetris a ti papagajke...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока