Alati i radionice

Ako niste čuli za UNIVERZALNE ELEKTRODE ZA GVOJZE niste ni bili na portalu D-Z
Može svašta novo da se nauči tamo, o zavarivanju TVRDIH MATRIJALA
Remontu pufera i hido cilindara

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom

Čovek izvesni KRLE ako ne zna da rastavi hidro cilindar on uzme brusilicu iseče predihtuje,zavari
Trenutno zavaruje mašinske otkivke sa alatnim čelicima, koristi "WIRTH UNIVERZALNU ELEKTRODU ZA GVOJZE"!!

Luka jel to onaj lik sto pise "slab sam ja majstor" ?
Ja mislio da se covek sprda prvih par obajava kad ono on mrtav ozbiljan,sam sebe ubedio da je neki ozbiljan strucnjak.

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока

Boga mi ima i ovde svasta da se procita,od punjenog gvozdja pa na dalje

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Evo REŠENJA uzmeš "UNIVERZALNU ELEKTODU WIRTH" za gvojze
I zašvajsuješ 2 POBEDA prikolice
a9eade2f759e5b0741ca446d30ee8131.jpg

UBI KONJA IDI PEŠKE!!
SECI GUME TERAJ NA BANDAŠI!!
OTKAČI ŠPEDITER BRŽE ĆEŠ TRČATI!!

Предпостављам да је за сламу(има таквих креација где радим). Колика је улица и капија потребна да би ово ушло у двориште? И још кад се дообро натовари(радници раде на кило, све се вага) точкови само укрсте... Спадне цела главчина са точком. И још пилот закачи 2 скоро такве приколице без кочница јел је јели способан укочиће их џондир.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

E ova ima neke točkove od tamnića duple 16" niske C gume, ima vazduh koči, registrovana je sve je dobro dok ne moraš mnogo smotati rudu, onda je rizično
Prevrne se jako lako

Sada sam se setio one polemike što smo vodili oko zabavišta i zabavljanja, pa bih za Luku rekao da je on u zabavištu radio generalke i opravljao hidrauliku i reparirao prikolice... Ako se dobro sećam isto smo godište a ja sam 96 imao 9 godina i na poklon sam dobijao tetris a ti papagajke...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Tacno cu jednom odvesti klinca da upozna Luku...svaki dan u vrticu pravi nove kako on kaze"masinerije".nista ga drugo ne zanima.inace ima 4.5 godine,radni kombinezon i kutiju sa alatom.

Nazad
Vrh