Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Video sam oko 11 sati šta je lik uradio i objašnjenje,ne mogu da verujem.Sad sam se setio da su kod nas u zadruzi pre 30-tak godina doterali novog Zmaja 142 i nekako u isto vreme zaposlili novog mehaničara i pomoćnika.Prvi servis im odrade iz Zmaja ekipa a kad je došlo vreme za adaptaciju na kukuruz reše da rade sami.E sad ko je imao Zmaja i majstori na forumu znaju kako izgleda pogonska remenica za heder,skida se iz delova,osigurač,pa matica i onda se rasklapa onaj deo sa 4 šrafa i ona zvrcaljka pa na kraju remenica.Debili nisu skontali,pokušali sve zajedno da skinu,ceo dan se zaje*avali,nisu uspeli i reše da odseku brusilicom onaj L profil što drži kabinu da može sve da skinu.Kad su namestili lančanik,zavare nazad L profil i opleti po kukuruzu.Negde u proleće pred žetvu pozovu servis za drugi redovan i pre nego su počeli majstori da rade seli da popiju kod direktora piće.Kaže glavni mehaničar iz naše zadruge:Nije loš kombajn,samo jako loše rešenje konstruktora za skidanje remenice,mora svaki put da ses seče i vari nosač.Serviseri mislili da se šali,kad su videli uživo šta su ovi genijalci radili nisu mogli sebi da dođu...Ljudi počnite pratiti D-Z portal
Neki ŠABAN iseče hidraulični cilindar da bi ga predihtovao kasnije zašvajsuje i gas VATRA
JEXEMTIZENOMAJIKU
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Ljudi gde kupujete emulziju ?
Ima stručnijih, meni se čini slabo
Bez pravih 1000 A nema 'leba
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Vredi koliko ti nije zao da bacis.