iwanho
Član
Neka te dobro služi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sada sam se setio one polemike što smo vodili oko zabavišta i zabavljanja, pa bih za Luku rekao da je on u zabavištu radio generalke i opravljao hidrauliku i reparirao prikolice... Ako se dobro sećam isto smo godište a ja sam 96 imao 9 godina i na poklon sam dobijao tetris a ti papagajke...Knipex cobra 250 sam dobio na poklon 1996g još uvek su full,
Zubići su se malko potrošili ali klješta full
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Ima nekih 25-30 m2, ali prizemlje ništa nije sredjivano. Ja sredio sprat i živim na spratu a prizemlje samo stolarija. Onda rešio tu da ga stavim kad već nema nikog. Inače bilijar je pravi kućni, sa mrežicama na rupama i pločom od gore tako da slobodno može da se ručava za njim...e to je posao, za nuzdu moze i da se ruca za njim
Kolika je dnevna soba?
To bi trebalo biti 160x12000. Jel to od Heston rolo prese?Majstori dal zna neko da mi prevede ovu dimenziju u nase mere u pitanju je pljosnati remen 6.25"x470"