Alati i radionice

Koliko smo iamiona PREKINULI u repi
Jednom 2012_2013 repa se vozila za HR pa došli svi kamioni iz HR movog volva očupasmo ko mačketinu
Vukao ga ja sa TG 220 i još jedan TG 220 I mali TG 110
Otkinulo blato lonac od auspuha i on odvali rezervoar kamion se ugasi blokiraju tristopi mi nismo skontali vuku guseničari ko tenkovi
Jes plakao čovek njegov kamion na kredit, nekako sam ga ukrpio da ide kući
Kad nemogu guseničari pomažu 3_4 teška 200+ks i ultovi
One RABE MAZove i Kamaze i ostale GMAZOVE ni ne računam oni su vozili kroz njivu prizmirali i oni su nili kolateralna šteta

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora

Veci traktori trebaju imati stalno ispod njih sajlu,lanac koji je zakacen na zadnjoj poteznici,ili negde nazad,i ide ispod traktora do prednjih tegova,i tu stoji stalno tako,dovoljno nategnut da ne visi po zemlji.I kad se zaglavi,mozes zakaciti 10 tenkova ispred da ga vuku,jer ce biti kao da ga guraju otpozadi,ne da ga cupaju od napred.To sam video na mnogim zapadnim traktorima,pogotovo kad znas da ces raditi po nekom blatu,npr vuca repe i slicno ,i bice puno izvlacenja iz blata.

Kupljeno danas za sitniš,štucer 3 faze več neko vreme stajao ali motor nek bi bio ok.Mislim da se ga isplati obnovit jer je težak i veoma jako napravljen.Donji krug i kačenje je železno dok kod sličnih je sve iz alu.Variak je u super stanju,on če ostat kod mene,Tomosova pumpa za očistit i sredit da pali,pored sam dobio i usisno crevo.Bit če malo igranja sa obnovom a vremena imam.

Pa bas si uporan Cak je i mali kinez zalepo na tom cekrku "this product is for pulling not for lifting" bas tako doslovce Verujem ja da si ti pametan, pa valjda znas sta je "pull" a sta "lift" i opet gde si video dizalicu na cekrk? Da li ti tako pametan mislis da je bezbedno nesto na cekrk podizati? Makar i pola metra?

Ok je sto vas varaju na vasaru, dok je ovaca bice i vune, ali ko je nekada video pravu dizalicu to nikada nece kupiti sem ako mu treba cekrk.
Evo kolega da vidis sta je napisao mali Kinez

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
d69f29671dc5273917c815e3a09a2e6d.jpg

Ja koliko znam da citam moze i za pulling a moze I za lifting,ne sumnjam da ti znas sta je pull a sta lift

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Može i za lift ali jako teško, treba dosta snage, ako je nešto teže u pitanju. Malo je problem ako si nešto dignuo pa trebaš to da i spustiš. Sa ovakovom dizalicom je to malo teži poduhvat.

Izgleda dobro koliko vidim,uzmi zalepi neku onu iso 9001 nalepnicu ili sta vec pisu.Nije scania u pitanju pa sex machine da sljepnes:osmeh:

Čini mi se da malo previše cjepidlačite. Svako pomagalo je bolje nego bez njega. Točno je da treba nešto veća sila nego kod flašencuga, ali nije toliki bauk. Dvobrazni premetnjak plug, Regent 14" mi je dopremljen na pickupu. Takvom dizalicom sam ga bez nekih posebnih problema skinuo sa auta. Dizanje ide bez problema, a spuštanje treba raditi pažljivije. Ne znam koliko je plug težak, ali kod podizanja hidraulikom ga traktor osjeti znatno više nego malčer od 345 kg.

:osmeh:::svaka cast:::LOL:Znao sam da ćeš naći neki filozofski odgovor da se izvučeš,pročitao sam ja od početka i od kraja ajd ti pročitaj malo bolje pa se javi,ili je ovo napisao neki drugi mali kinez a ne onaj tvoj:ROFLMAO::haha:

Jel zna neko šta je TEKEROV??
Srednjovekovna sprava za podizanje tereta ili svinja u paorskim kućama??
Možda zvuči šašavo ali digneš krmče brez da bole ledja malko se najediš jel ide sporo
Nego imam električnu (vrabac) dizalicu sa elektro magnetnom kočnicom 30m sajle ima i koturaču diže 700kg preko koturače ima i džojstik trofazna je sprava ima oko 80_90kg
Koliko vredi?

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora

Nazad
Vrh