mirosti
Član
Skoro pa odlican kvalitet..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije da mi treba svakog dana, ali ovde me radi onaj instinkt ,,miran si dok si ziv za svoje potrebe".Ako ti treba, to je cena za taj alat. Možeš to završiti i sa 4x manje, ali neće biti baš tako blistavo..
Stara ,čelična ,teška ,jaka....
Luka zajebi gerove i cilkulare ovo da nabavišJel iko koristi kruznu testeru za metal?
Hoću odnosno imam potrebu da pravim veliki ger ( tremilicu abrazil maju)
fi 350_400mm trofazni 3-4kw
Zbog rezanja velikoj broja UNP i L profila i cevi pod uglom
E sad gledam kruzne testere za metal, postoje vidije tipa fi 355 oko 60zuba za suvo rezanje celika cena diska varira od 120_200e
A sam ger kad praviš razlika je samo u broju obrtaja diska
Šta činiti?
Koliko traje testera?
Cena rezne ploče fi 350_400 je oko 8e
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
SićaWaterjet sa radnim stolom od 2m sa 4m i debljinom rezanja do 150mm (kao ovaj sa snimka gore) kosta nesto malo preko 200.000 evra. Glavnu pumpu pogoni motor od 50kW i nabija pritisak od 3000 do 4000 bar, zavisno od dizne i materijala koji se reze. Takav sistem ukljucuje i jedinicu za pripremu vode, CNC terminal te dozator za abrazivni prah sa silosom za dzambo vrece sa prahom. Malo dodatne opreme cijenu dize na 280.000 evra. Bas sam danas razgovarao sa predstavnikom odredjene svedske firme koja ih pravi pa sam dobio i zvanicnu ponudu sa cijenama.
Poput uniora,čak su mozda i malko kvalitetnijiKakvog su kvaliteta Wurth Zebra alati?
Послато са SM-J730F помоћу Тапатока