Ako je redovno podmazujes trajace,imam i ja jednu takvu(ne novu) mozda i neku vise ali ko da ih nadje-radi dobro jedino sto treba cesto da se puni...tako da koristim neku staru veliku koja radi kao secer,kad se setim okacicu neku fotku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Video sam na slici kutije da treba da se podmazuje. Dali trebam da odvrnem jednu maticu koja drzi klip - koja potiskuje mast da bih podmazao?Ako je redovno podmazujes trajace,imam i ja jednu takvu(ne novu) mozda i neku vise ali ko da ih nadje-radi dobro jedino sto treba cesto da se puni...tako da koristim neku staru veliku koja radi kao secer,kad se setim okacicu neku fotku.
Silikon i ne žali gaSa cim moze ulepiti sunjer od sedista za sic sa kojim lepilom?Hvala.
Sa cim moze ulepiti sunjer od sedista za sic sa kojim lepilom?Hvala.
Sa cim moze ulepiti sunjer od sedista za sic sa kojim lepilom?Hvala.
busim kroz konstrukciju busilice,malo je komplikovano nacentrirati i stegnutiLiči kao da bušiš konstrukciju bušilice ?
@philby
Visina je standard 80cm.
Širina je standard 60cm, a dužina sve preko metar po želji(150 je dovoljno)..
Profili 40x60 sa zidom 2,5 su ok, levi kraj je po pravilu rezervisan za stegu.
Radna ploča jenajbolja od blažujke 40mm, ili hrastovina.
Između nogara ispod radne ploče bi dobro došle dvije fioke čija je prednja strana uvučena oko 10cm od prednje ivice ploče stola.
Kod mene su između donje strane nogara zavareni i l30 profili i u to je uklopljena ploča od daski kao polica(oko 20 cm iznad tla).