Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imam jasic 160 kombinovani. zavrsava sve moje potrebe vec par godina/Ima li neko Jasic Co2 aparate ?,gledam ove od 200 ampera ,digitalni i obicni ,cene su im oko 80 hiljada,pretpostavljam da za taj novac nisu neke igracke u pitanju sa laznim specifikacijama i losim kvalitetom ,ali ako neko ima iskustva da podeli ,bio bi zahvalan.Svidja mi sto su Mig/Mag i Rel,a digitalni ima i Tig opciju,sto sumnjam da ce mi trebati,a tu je i servis obezbedjen kao i delovi potrebni,sto je veliki plus.
Ja sam skoro kupio par komada novih iz Trebinja i dobro su se pokazale.Jel imate neki predlog za kvalitne burgije za metal? Gde kupiti i kojeg proizvođača? Cena nije presudna. Kao da ih prave od sira.
Po meni Ruko burgije su jako dobre.Imam tih starih debljih dosta, koliko ja bušim trajaće. Ali ove tanje 3,4,5mm su katastrofa. Najbolje su mi se pokazale neke crne bez oznaka, pokojni otac je ko zna gde to kupio.
Baš za precizne radove.Ja sam uvek u traktor imao samo manje.Nikad ne znaš koji ključ usfali a ovo je zamena za svakiStigla klješta za precizne radove
800mm
Prihvat 5"
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora