Gorski Car
Član
Da si tako ozbiljan ZAVARIVAC imao bi svoju radionicu!
Zasto raditi za drugog kad mozes za sebe!!!!
Nisam profesionalac imam neki INTERNI atest koji Sam polagao u NEOPLANTI nisi mogao da varis bez internog atesta, pa sam polagao
A price za te aparate od 10-12000e mozes imati I zlatan aparat ako nemas ruku!!
Imam EVM PICO 162
RADE KONCAR 250
VARSTROJ 169-210
EINHEL 160
I sad sam u pregovorima za neki mig mag onaj stari svapski vojni maslinasto zelen 350a
Mozda ne radim u SIEMENS ali sam udario varova, od zavarivanja kotlova, kasika utovarivaca, tvrdog navarivanja, varenja blokova motora, hhidraulicnih cilindara,strela grajfera, pa do lopate iz svinjca,
Ali ajde nemam aparat od 10 000e
Bitno je izabrati dodatni matarijal!!!
Odnosno zicu ili elektrodu!
Aluminijum sam radio u firmi I privatno, I MAG I TIG I AUTOGENIM, I durofixom, i elektrodom!
I mozda jesam Lud ali nisam GLUP a ti zemljacino nisi cuo za MERKLE, OK ipak ti radis na aparatima koje drugi steluje
Ja sam mozda MAJMUNCE pa me svasta zanima I zelim da naucim,
Kolega JBRTKA me na pocetku uputio u neke stvari poslusao sam ga za puls I jos neke finte I NE kajem se!
To sto ti pricas je kao da ja kazem da traktor jeftiniji od 10 000e NE moze da ore njivu!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Hahahahaha da bas ce u tvojoj radionici neka firma da ti da posao, mozdai hoce ali to nije ozbiljnije od kapije i lopate! Jer za svaki ozbiljniji posao potrebni su sertifikati do kojih se tesko dolazi...
Sve to sto si nabrojao da radis, rade amateri i pocetnici...
Aparati u firmi jesu po 10-20 soma evra, jer komadi koji se zavaruju vrede po 50-100 000 evra i tu nema zajebancije! A ti majstore vari u svoju radionicu lopate i vile, ja necu sigurno sve dok je plata sestocifrena