Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja je trošim nemilice ,rastvara svu organsku materiju,poenta je da potopiš u neki sud da može da radi sa šasijom to neče ići,kupi 1 kg i napravi 10% rastvor zatim maži sa četkom.Imam neku šasiju koju treba da ofarbam, ali na delu gde je bio motor, mnogo je masna. Mašinom nisam uspeo sve da skinem, ostala je ona tvrdokorna masnoća. Jednom prilikom sam čuo da se za tako nesto moze koristiti živa (kaustična) soda. Je l radio neko sa njom i kako se to koristi?
Imam neku šasiju koju treba da ofarbam, ali na delu gde je bio motor, mnogo je masna. Mašinom nisam uspeo sve da skinem, ostala je ona tvrdokorna masnoća. Jednom prilikom sam čuo da se za tako nesto moze koristiti živa (kaustična) soda. Je l radio neko sa njom i kako se to koristi?
sa kojim sredstvom je najbolje i najlakse "isprskati" motor od motokultivatora da se otkloni ona prljavstina nastala spojem blata, vode i nafte. Nadam se da shvatate o cemu mislim Gledao sam prije na automobilima je jedan majstor koristio nekakav sprej i ispsrska mjesto dje je po motoru curilo ulje i tu je bilo prljavstine. Nakon 10-tak minuta sve je bilo cisto kao sunce?