zaregakovo
Član
Eto sad šta je jagnje ili jare zgrešilo pa da plati glavom podmazivanje ureznica i nareznica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene takodje interesuje ali obican bez co2,dali moze da gura bazne 3.2 elektrode i koliko komada,takodje dali je neko merio koliko stvarno ampera imaju jer ovo sto pise naravno nije istina(na obicnim osiguracima)https://www.kupujemprodajem.com/Apa...29301110-oglas.htm?filter_id=5107404#photoBig Ljudi šta mislite o ovoj marki aparata i Co2 i el?
Mene takodje interesuje ali obican bez co2,dali moze da gura bazne 3.2 elektrode i koliko komada,takodje dali je neko merio koliko stvarno ampera imaju jer ovo sto pise naravno nije istina(na obicnim osiguracima)
Ovakav trofazni?I ja imam takav kompresor doduse nije isti proizvodjac ali mi to sve deluje na isti kalup,za pumpanje guma,izduvavanje filtera...za nesto stalno treba.