Jedno pitanje ovde...imam polomljen nastavak poluge od belorusa,tj onaj kraci deo na koji se kaci masina...hteo bih da je skratim za 10tak cm i zavarim opet-cime najbolje zavariti i da li je i koliko pouzdan var,sobzirom da je velika sila u pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Video sam u oglasima covek iz Sremske Mitrovice prodaje polovne mašine za obradu drveta i metala. Ima celu halu sa mašinama. Da li je neko bio, kakav je sa cenama?
Elektrodom,nikako co2Jedno pitanje ovde...imam polomljen nastavak poluge od belorusa,tj onaj kraci deo na koji se kaci masina...hteo bih da je skratim za 10tak cm i zavarim opet-cime najbolje zavariti i da li je i koliko pouzdan var,sobzirom da je velika sila u pitanju?
Elektrodom,nikako co2
Co2 je puno meksi var a ipak je kratak var u pitanju,zavisno od materijala ce izabrati i elektrodu.U cemu je razlika?
Koje ulje si sipao u nju ,vidim da ima rezervoar za ulje ?Duss p28
Unutra je naravno detaljno očišćena i podmazana.
Ne bih se slozio sa gore iznetim. Ja bih radije zavario sa CO2....Bolje i sa najobičnijom elektrodom zavariti nego sa co2
Donesi slobodno.Doneću ti jednom prilikom 2para poluga,da ti zavariš kuke,i da u garanciji napišeš da za svu nastalu štetu usled pucanja vara i pored vara,snosiš ti,i overiš potpis kod notara