Alati i radionice

Da li su cemu oni jeftiniji magneti ?
Vidim da ima od brendiranih proizvodjaca za par hiljada i ovih za par stotina dinar.

Video sam u oglasima covek iz Sremske Mitrovice prodaje polovne mašine za obradu drveta i metala. Ima celu halu sa mašinama. Da li je neko bio, kakav je sa cenama?

Družba radi,ova je sa uljnom pumpom za lanac a druga koja nije na slici ima ručno pumpanje ulja.Palio sam obadve koji mesec nazad.Aparat izproban sve radi po očekivanjima,došo kolega varioc pa se i njemu sviđa,verovatno če ga i on kupit.Kolica sa aparatom sam si nekak ovak zamislio i zmontiro.Pjena oko boce je zbog rupe koja je urađena za veču bocu kad ovu potrošim.EVB 3,25 pali ko telwin običnu 2,5 tak da amperaža za elektrode je blizu 200 kak piše a za co2 nek bi bila po tvrdnji prodavača oko 240A,sad koliko ima stvarno ??? ali za moje potrebe sasvim ok.

Tomislave prava MRCINA od aparata
Verujem da ga niko ne trazi na zajam!

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Trazio jedan da vari camac,ja se zeznem pa se ponudim da mu odnesem kombijem,skinuo kasetu sve kablove i nas troje nismo mogli da ga uvucemo na fosne,sreca u kombiju imam kuke za vezivanje tereta na podu pa sam zakacio spaner za tu kuku i aparat,dvoje gurali a ja navlacio spanerom...kad sam ga vracao kuci posle par dana utovarili ga viljuskarom,nemam predstavu koliko je tezak

- - - - - - - - - -

http://fotkica.com/?id=95e422c903b7b874a5c7032e39c1e045

- - - - - - - - - -

Trazio jedan da vari camac,ja se zeznem pa se ponudim da mu odnesem kombijem,skinuo kasetu sve kablove i nas troje nismo mogli da ga uvucemo na fosne,sreca u kombiju imam kuke za vezivanje tereta na podu pa sam zakacio spaner za tu kuku i aparat,dvoje gurali a ja navlacio spanerom...kad sam ga vracao kuci posle par dana utovarili ga viljuskarom,nemam predstavu koliko je tezak

- - - - - - - - - -

Kaseta sa kablom sa malo manje od pola kotura zice

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Kaseta sa kablom sa malo manje od pola kotura zice
Tako Ja zimus kupim Rade koncar 130kg aparet 250a dobio ga za 120e ima 6m kablove ispravan radi
Rekoh nek bude u radionici imam i inverter i neki manji trafo za teren kad dodje drugar da mu pozajmim aparat dosao mu starac vare boksove u svincu Ja im namerno dam taj veliki kazu da super vari ali ga tesko vucati i utovarati

Za svaki slučaj je i ovaj stari trafo koji može da puni akumulatore,startuje strojeve do 250a snage i švas aparat 160a.Radi sve ali je zastario ja ga imam samo ak kome kod mene zataji akum. na kojem večem stroju gde sa kablovima loše vrti.

Ja imam wtl-a maxi arc 160lt, prezadovoljan sam radi sa 3,25 evb 50 elektrodom cijeli dan, nikakve pauze nista ima garanciju 2 godine kosta malo vise vec ovi koje kaki ali vredi svaku paru .. u planu mi je uzet njihov co2 aparat posto omjer cjene i kvalitete je odlican ;)

Данас гледао неки струг.
xcngy1.jpg
2uhbzop.jpg
o8rqsn.jpg
2ccw2gk.jpg
ml2qs2.jpg

Колико вреди, под условом да има коњиц, носач алата ...? Нема водеће вретено. Власник није био ту па не знам шта још има.

Lovac koji inverter imas,jel vari bazicne?

- - - - - - - - - -

Za svaki slučaj je i ovaj stari trafo koji može da puni akumulatore,startuje strojeve do 250a snage i švas aparat 160a.Radi sve ali je zastario ja ga imam samo ak kome kod mene zataji akum. na kojem večem stroju gde sa kablovima loše vrti.
Svaka cast,sve pedantno za 5+

Vari sve EWM PICO 162
A i u DEDA RADU je ubacen neki kur i on tuce sve!!!!

Nazad
Vrh