Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa bas i nisam tako siguran da ces ga tako lako naci, a usput budi receno ni ovako nije strasno skupo buduci da je svega 200 i kusur dinara. Inace radi se o iglicastom lezaju bez unutrasnje kosuljice fi 6 x fi 10.....U svakoj specijalizovanoj radnji ležajeva...
Da si kod mene u okolini, ima minimum 2 radnje u Rumi sa ležajima...
I u S. Mitrovici znam za jednu...
Od najsitnijih za ručne električne alate pa do ležajeva za traktore i građevinske radne mašine...
Pa bas i nisam tako siguran da ces ga tako lako naci, a usput budi receno ni ovako nije strasno skupo buduci da je svega 200 i kusur dinara. Inace radi se o iglicastom lezaju bez unutrasnje kosuljice fi 6 x fi 10.....
Finta je u oznaci HK a ne u broju...
Колика јачина компресора треба за тај пнеуматски одвијач,могу ли они мали кинески да одврћу са њим,они који дувају до 5-6 бари.
Imam isti ovakav kao na slici, marke Bosch, i jako sam zadovoljan njime....Nisam baš siguran da električni nisu nizašta kao što pišete. Imam Narex koji može da odvrće i zavrće do M30, 3/4" prihvat. Odvrtao sam i točkove na traktoru sa njim i zapekle i oštećene vijke, nikad nije posustao.
Pneumatski su izdržljiviji i trpe rad u lošim uslovima ali mana je što im treba ozbiljan kompresor a oni su ekstremno skupi.
Kako bilo, meni je ovo odgovarajuce, jer salju brzom postom, a to je jeftinije nego da se vozikam od radnje do radnje, dok ne nadjem...Verum mi i ja sam se čudu čudio...
U Glavnoj ulici u Rumi, u pravcu prema Sr. Mitrovici, radnja za HTZ Opremom, i u drugom delu radnje, CEO ZID sa ležajima raznih vrsta....
Spolja ništa ne odaje da u toj radnji drže i ležajeve....
To sam im i napomenuo kao jedan veliki minus...
U njihovom interesu je da stave kakav natpis, a ne samo PP aparate i lutke odenute u radna odela na ulici pred radnjom, kao reklamu...
Imao sam Black&Decker malu brusilicu iz '80. godina prošloga veka,i nigde ne nađoh specifičan ležaj "brzinski" za nju, neg' u toj radnji...
A mali milion puta sam tuda prošao, ni ne sluteći da tu mogu pronaći ono što mi treba...
Tako da nikad ne treba biti siguran da nešto "nećeš tako lako naći"....
Cena je irelevantna u celoj priči, ako ti je nešto zaista neophodno...
Kako bilo, meni je ovo odgovarajuce, jer salju brzom postom, a to je jeftinije nego da se vozikam od radnje do radnje, dok ne nadjem...
Zombie, brate... Kako da ovo ČUDO jednom rukom držim a drugom da držim kontru ključem kad odvrćem nešto?!? Kako da na ovo nataknem gedoru 17mm npr...
Ovo tvoje je stroj specijalne namjene i to je jako ko sam vrag ali jako nepraktično i u većini slučajeva neupotrebljivo. Ima i većih pneumatskih za odvrtanje točkova u teretnom programu slučnih gabarita kao i ovaj tvoj, samo kome to treba "za kod kuće"?
Za 3/4" gedore je ruski ključ majka za nas koji nekad i nekad trebamo odvrnuti neki veći šaraf.