Mora da probam kako to ide.Možeš naučiti,probaj.Uvek mora da bude početak malo višlji,i prati ugao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora da probam kako to ide.Možeš naučiti,probaj.Uvek mora da bude početak malo višlji,i prati ugao.
Mora da probam kako to ide.
Vazi stare imam za vezbanje.Moraš,drukčije i ne možeš naučiti.Samo nađi neke stare burgije.
Ovaj Stihl zastitnik sam dobijo u zameni za moj pokvaren karcher. Tako da ne znam bas tacno kolka mu je cena.
Hvala ako zatreba javi cu se
Do sada kada je bas jos veca buka koristio sam oni zuti smoki za usi plus ovi antifoni.
Cini mi se da moze karabin da opalis a da se cuje kao da lesnik pada na sto.
Na ovo sam mislio, to je poređenje veličina. Tvoj crveni je u stvari zuti sa slike (Stihl drugačije brendira)
Kada radim sa testerom koristim ove crvene (njih recimo koriste radnici na aerodromima) i opet se pomalo čuje. Bučna mašina, šta ćeš
Zamenuo sam žice ,mašina lepo radi .Sada ima manje varničenja na kolektoru nego kada je radila u levu stranu. Varničenje se ne vidi , nego samo tanka crta gde četkice dodiruju kolektor.Nisam obraćao pažnju na zupčanike iako je bila skroz rastavljena.Probaću zamenu žica na četkicama pa ću videti .
Hvala druze. Juce sam pripremio stare burgije i cim budem mogao posveti cu se njimaKardan pogledaj post 3976 u ovoj temi ima video o ostrenju burgija.
I ja volim da ceprkam i preturam po gomiliBrat mi je preneo zarazu kupovine alata, koji i sam prati temu. Alat kupujem na pijaci u mom mestu (jednom nedeljno) ili u Nisu gde je veliki buvljak. Znaci najvise volim da krenem da ceprkam po gomili zardjalih kljuceva (zbog toga dobijam velike kritike zenskog dela porodice) i da ih ocistim kiselinom i eventualno odnesem na cinkovanje kod komsije. Ali jedna negativna strana su prodavci (znate vec koji), gospoda se bune ako gledas ono sto prodaju, dozivljavao sam da mi ne dozvoljavaju da pridjem iako me prvi put vide u zivotu.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Tang 15-16 50din (zardjan), Beta 13-12 100din, Gedore 19-22 50 din(zardjan), Gedore 17-16 100din, Hazet 12-14 50din (zardjan). Ovo su kljucevi koje sam u zadnje vreme kupovao.Kod nas na pijaci za 100 din možeš da dobiješ samo 6-7 ključ, i to zarđan.