Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci ipak je to nesto polovno. Ja sto sam postavio sliku onog seta to prodaje jedan drugar kao polovne naravno jer su ipak korisceni. Kad mi rece Brkin da su nove 8000 bilo mi malo cudno, ali razmisljam da novi UNIOR nije bas kvalitetan pa sam i poverovao.
Ako su nove ,trebalo bi da na račni ima polugica za promenu smera,ili ja ne vidim dobro.
- - - - - - - - - -
Kada sam doneo ovakav aparat kao što je kolega postavio iz Slovenije, očev drugar koji se dosta bavi bravarijom mi je rekao da ga ne priključujem na agregat. Ja se u to slabo razumem, a i bilo je pre par godina, ali po njegovoj priči agregat valjda ne daje konstantan napon ili struju i često dolazi do kvara na aparatu. Nemam iskustva, prenosim ono što je meni rečeno.Ovi mali aparati za varenje, jel mogu raditi preko manjeg agregata od npr 2.5kw?
I šta je tu presudno u stvari?
Ako neko ima iskustva sa ovom kombinacijom zamolio bih za pomoć
Lepo piše na librici " funkentstörgrad " ili kago gugl prevodi radio smetnje.Rekoh mu ja to, ali slabo pazi na času.
Treba i burgije. Jbg ne umem da ih ostrim
Profi, nema šta. I ja koristim Boshove burgije, Werine bitove i Stihl (Peltor) zaštitu.
Werini bitovi (isto to pakovanje 855 od 10 kom) mi se nije pokazalo bog zna šta kvalitetnije od drugih bitova, da kažem kineskih. Mada su i ovi tajvanski. Svi se potroše ili puknu isto na kraju, ne vrede im to što su skuplji. Čak sam kupovao i neke Makitine pozlaćene, koji su predviđeni za rad sa udarnim zavrtačem jer imaju torziona mesta. Ako si malo nepažljiv, isto s.
Peltor (Stihl) pravi kvalitetnu zaštitnu opremu (čim kupuješ verovatno to i znaš ). Ako ti trebaju, imam rezervne (zamenske) naušnice (antifone). Skinu se stari komplet (crveni sa tvoje slike, oni su najtanji, P1) i ubace drugi (ja imam jače, P3 a i P1) . Koliko si platio ovaj set sa vizirom?