KishRobert
Prijatelj Foruma
Sta je rust?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Postoje gotovi segmenti za puz da se kupe,bitno je samo da im se kaze koliki je fi osovine i koji smer je potreban.Popravljao sam par puta nekoliko transportera za lokalnu mesaonu stocne hrane.Tesko ces uspeti da rrazvuces platne i da ih povaris.Можда нисам добро објаснио. Хтео сам да направим спиралу од сегмената (платни). Рупу на платни треба пробушити на већи (?) пречник од цеви на коју ће бити заварена, али баш тај податак нисам нигде нашао. Мислио сам да постоји нека таблица која каже нпр: платна споља Ф100, унутра Ф40, разметнута, развучена и заварена на осовину Ф30, даје спиралу Ф90 са кораком 50мм.
Нашао сам теми "Уради сам" на првој страници, да је колега Компај поставио слику, али не могу да је видим, неће да отвори?
Хвала свима на доброј вољи, нешто ћемо ископати.
Pitanje za zikabog ali i ostale članove koji se razumeju u elektoniku .....
Znam .Probao sam da struju sa akumulatora pustim preko + i - kontakta na ploči. Kada sam pritisnuo taster kratko bum i to parče je izletelo.Sa starim tristorom je struja na kontrojnoj lampici bila slabija ,normalno kada držim taster.Kada sam stavio ovaj tristor i uključio punjač u struju kao da je nešto "kipelo" na spoju sa aluminijumskim zaštitnikom.Sada sam malo u nedoumici. Ponovo sam pregledao specifikaciju starog i novog tiristora i to bi trebalo da radi. Makar da pocne da radi samo-bez drzanja tastera. Voleo bih da se jos neko ukljuci da pomogne posto sam ja ili nesto prevideo ili nemam dovoljno znanja, a i trebalo bi neka merenja raditi.
U postovima ste napisali da je prethodni eksplodirao dok ste nesto "cackali". Da li znate oko cega ste cackali?
Kopija. Model DCD776C2 ne postoji sa baterijom 4Ah i 36V.https://www.kupujemprodajem.com/Dewalt-aku-srafilica-na-36v-52158620-oglas.htm
Nešto mi sumnjiva cena,molio bi poznavaoce za savet.