nikola indjija
Član
Ja imam takav isti komsija mi doneo iz nemacke pre desetak godina i mislim da je bio oko 10-15eJa sam je dobio za 8000din...Pre toga sam imao Wurth i nikad nije govorio isto,ovaj je tacan u brucu.Ovakav je bio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam takav isti komsija mi doneo iz nemacke pre desetak godina i mislim da je bio oko 10-15eJa sam je dobio za 8000din...Pre toga sam imao Wurth i nikad nije govorio isto,ovaj je tacan u brucu.Ovakav je bio
Moram te razočarati .Ovu mašainu su radili Japanci za Fein.
War die erste Akku-Maschine im FEIN Programm. Made in Japan by Mitsubish
Ja koristim 12-to ugaone gedore, 8,9,10, zavisi od veličine ureznice.Jel postoji neki nastavak za ureznice tj. produžetak da mogu da je okraćem na nepristupačnijim mestima
Kućište od ove baterije se teško otvara ,koliko sam uspeo da vidim.Čitao sam i ja taj forum prije nego sam ej kupio. Ipak je to Fein i ipak je Made in Japan. Znamo da Švabe neće staviti svoje ime na bilo šta, nije to za njih radio neki nepoznat no-name proizvodjač kao što danas radi za Wurth (koji je samo brend a ne proizvodjač). Kod ove što sam je uzeo sve radi, ima doduše samo jednu bateriju ali ni baterija nije nikakav problem ako je loša, u nju ide 6 SubC ćelija od 1.2V a one koštaju samo 1.5 evro po komadu. Izvade se stare ćelije, ubace nove i dobro zaleme i gotovo, gledao sam uživo kako se to radi i funkcioniše savršeno čak i sa običnim lemljenjem dok profi radionice za popravkui baterija imaju male aparate za tačkasto zavarivanje.
Probaj one iz Ade ljudi ih hvale a i znam licno goveka kome su radili neke stvari i extra je zadovoljanKoga preporucujete za izradu zupcanika za planetarni reduktor?
Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока
Meni trebalo za M6, njena glava je 4,5mm.... na kraju sam nešto napravio... al bih voleo da nabavim orginal rešenjeJa koristim 12-to ugaone gedore, 8,9,10, zavisi od veličine ureznice.
Ako se setim da slikam,videces moje resenje.Meni trebalo za M6, njena glava je 4,5mm.... na kraju sam nešto napravio... al bih voleo da nabavim orginal rešenje
Dremel za fine stvari. Stari mi sluzio dugo godina dok da nisam greskom polomio
Kod nas preko Alatshop.rsJesi li ga kod nas pazario ili .......
Dobra stvarčica svakako
KS Tools Monster (515.1210) od 1/2 cola. Prezadovoljan sam sa njim.Treba da kupim vazdušni pištolj sa gedorima za odvrtanje vijka, šta preporučite?
Kupiš ruštDobra ideja
al meni treba za ureznice ovo je nareznica