Nisu jeftini, ali precizni. sto meni vise odgovara neznam nisam pitao za slanje. Firma se inace zove CNC CentarKakve su im cene? Da li hoce da salju na adresu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu jeftini, ali precizni. sto meni vise odgovara neznam nisam pitao za slanje. Firma se inace zove CNC CentarKakve su im cene? Da li hoce da salju na adresu?
Sve kritike uvažavam,ali radim po svom.Opet moram da te kritikujem,jeste da sam mladji.
Ako kazes da nemas potrebe za njom,zasto onda imas 4-5 kilo kljuceva??
Nemoj tako.
Ja sam trazio al slaba vajda,cak je drugar u Nemackoj trazio al nista.Pravio sam nesto kao nosac za biax radi ali nije bas za velike obrtaje jel je duzi od originalnih alata i trese malo.Vidi na ebay ima li adapter za futer od busilice
Neznam koja je debljina materijala u pitanju ali ovo je otvorio italijan pre par god sa novim masinana.Laser Balkan.rs Rade jako precizno.Nije mi jasno sto onda prihvataju da rade neke stvari gde se zahteva preciznost? Sto lepo ne kaze da ne moze da zadovolji zahteve i cao? Ne znam samo kakvi li su ti lancanici sto ih secu plazmom? Dobro pa se nisam zeznuo jos nesto da narucim. Sad kad si mi reko bar da znam da tu njihovu "CNC" plazmu zaboravim kad su u pitanju precizne stvari. Ono neko vestiji iz ruke isece bez problema.
Neznam koja je debljina materijala u pitanju ali ovo je otvorio italijan pre par god sa novim masinana.Laser Balkan.rs Rade jako precizno.
Jedini su imali u okolini presu koja moze da krivi 30 mm pa ih otud znam.Inace cesto na odpad u Pozarevac bacaju nepotreban materijal sto je secen Laserom i jako je precizno.Debljina je 10 mm. Znaci nista posebno. Jel si radio nesto kod tog italijana?
Bas tako kolega.Inace i Smederevo je dosta jako sto se tice tih masina za obradu metala.Laser i plazma su nebo i zemlja.
Aco ako ti nije daleko, idi prema toplane / carine u KS na taj put sa desne strane ima jedan odpad i tu udji i idi do kraja placa tu ima CNC plazma sekac ESABov i vrlo dobro radi.Debljina je 10 mm. Znaci nista posebno. Jel si radio nesto kod tog italijana?