AcA OPEL
Član
Nisam te razumeo bas ovo oko kvalitetne konstrukcije? Na sta tacno mislis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za Acu
Kontura lancanika se iscrta za desetak minuta.Ako znas tacne mjere,javis mi i ja ti to odradim,samo kazes koji format ti treba,radio sam za neke CNC plazme i uzimale su DXF format.
Sent from my A6 using Tapatalk
Nije probled doraditi standardi alat,pošto su uglavnom osovinice od 6 mm.Samo treba potrefiti gde navariti i obrusiti mesto zaključavanja alata .Ovaj alat radi pod punim obrtajima ,nema vibracija.Ja sam trazio al slaba vajda,cak je drugar u Nemackoj trazio al nista.Pravio sam nesto kao nosac za biax radi ali nije bas za velike obrtaje jel je duzi od originalnih alata i trese malo.
Da moze ali ne mora za klasicNije probled doraditi standardi alat,pošto su uglavnom osovinice od 6 mm.Samo treba potrefiti gde navariti i obrusiti mesto zaključavanja alata .Ovaj alat radi pod punim obrtajima ,nema vibracija.
Pravio sam adapter sa steznom glavom ,pošto je duži kada stavim neki alat hoće da trese na pola obrtaja.
Probaćemo da napravimo adapter sa steznom glavom ,malo preciznije ,pošto je ovaj pravljen primitivnim alatom .