AcA OPEL
Član
Kakva su vam iskustva sa krunama za metal. Ja sam uzeo jednu za probu od makita 20 mm da vidim da li će neka obična bušilica moći da izbuši metal debljine 8 mm
Jel si isprobao tu krunu? Moze li sta da uradi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva su vam iskustva sa krunama za metal. Ja sam uzeo jednu za probu od makita 20 mm da vidim da li će neka obična bušilica moći da izbuši metal debljine 8 mm
Imaš jednog "Mitu " u oglasimaDam ti komplet pusku za taj mitutoyo
Imaš jednog "Mitu " u oglasima
https://www.kupujemprodajem.com/Mit...fektan-51010228-oglas.htm?filter_id=140659501
za potrebe merenja NEUPOTREBLJIV!
I ako može neka preporuka oko aku šrafilica/bušilica, koje napone baterija izabrati, tip baterije, ima li nešto oko same šrafilice - nikad nisam imao takav alat pa nemam pojma na šta da obratim pažnju ako uopšte tu ima o čemu da se vodi računa...
U KS jedna firma blizo IMK 14ti... Odlicno radeOpasna masina. Jel to kod nas negde ili neka " stranjska "?
Opet moram da te kritikujem,jeste da sam mladji.Klasična bušilica sa mk2 prihvatom burgije .Slažem se sa Robertom da je bolja stubna bušilica ali stvarno nemamo potrebe za njom.Kada treba nešto manje da se buši imamo nosač za malu bušilicu (vidi se na slici) .Ako treba nešto veće i ozbiljnije da se izbuši to odnesemo kod čoveka koji ima veliku profesionalnu bušilicu ,da izbuši .Ovo je prvo bušenje sa ovom bušilicom a već je godinu dana kod nas.