Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Elektronika. Verovatno tečni kristali.Malo mi zvucalo onako zajebantski kako moze da se podesi,jel na fazon kao dvogled da se regulise rastojanje izmedju 2 stakla ili tako nesto ?
Kad bi sve bilo tako prosto kao što si tu objasnio svaka budala bi bila varioc...Ja sam kupio CO2Viladjer ima 3-4 godine jedva sam se priviko da varim njime zvao sam upomoc drugara koji radi auto limariju misleci da aparat iako je nov nevalja morao sam da dam litar vina i vode . Majstor je majstor nastelovao je brzinu zice ,brzina mora da da ti ne gura ruku kad udara u lim a nesme da bude ni spora da brzo izgori i zavari za diznu naravno sve zavisi od amperaze gas nasteluj samo da susti netreba veliki pritisak i sto je najvaznije varis sa kratkim prekidima,posebno ide staklo za masku zaCO2.Varenje je sasvim suprotno od elektricnog aparata i vecinom svi koriste zicu 0.8 malo vezbanja dok uhvatis ruku posle ide samo ja sad ine koristim masku jer varis s prekidima inace KINEz je solidan za svoje potrebe.
Imas stakla sa razlicitim zatamljenima zavisno od amperaze. Tako da izvadi staklo iz maske i tu bi trebalo da pise od koliko je ampera staklo, mozes uzeti svetlije sa manjom amperazom.
Imam ja stari varstroj 115A ali vec je prilično star ,pa bi ga zamenio novim, ovaj put bi uzeo varstroj Migmag aparat tipa varmig 180, košta oko 500 evra, i naravnno ima li neko vec iskustvo s ovim aparatima , dali vredi to uzimati?
a sta kažete na telwin mig mag aparate,ili koje vredi uzeti do jedno 500 600 evra do 160-180A ?