Alati i radionice

Ma ja sam narucivao bio od Milosa iz Loznice dve brusilice. Stvarno su bile kao nove, a cena smesna u odnosu na nove. Medjutim on sad ima hilti, a ja ocu iskljucivo metabo pa sam naleteo na ovo da mi se svidja. Bitno da je pouzdan prodavac pa cu verovatno da narucim posle praznika.

Има ли некога ко се разуме у стоне циркуларе типа Bosch PTS 10, GTS 10 XC, Makita MLT 100, 2704 ,2705, Metabo 254, Villager VTS 1800 , и сличних Einhell и осталих сличних стоних циркулара?

Danas mi stigi ključevi što sam kupio na kupujemprodajem

- - - - - - - - - -

bga90x.jpg

https://m.kupujemprodajem.com/Metab...-stanje-40344836-oglas.htm#mhs0-1483650822202

Kako vam se cini? Ako je sve kao sto pise, da li vredi te pare? Sad imam dve busilice slabijeg kvaliteta pa sam resio da kupim jednu kvalitetnu, a ova mi se svidja.

Ako planiraš bušiti u betonu,kamenu, štemovati itd, moj savet ti je da uzmeš bušilicu sa SDS+ prihvatom. To je prava udarna bušilica. Jeste skuplja ali mislim da je bolji izbor.

Metabo, naravno. ::super::

Ako planiraš bušiti u betonu,kamenu, štemovati itd, moj savet ti je da uzmeš bušilicu sa SDS+ prihvatom. To je prava udarna bušilica. Jeste skuplja ali mislim da je bolji izbor.

Metabo, naravno. ::super::
Za tu namenu Bosch GBH 2-24 DSE ili DSR. Ima klasicno i udarno busenje i jos klasicno stemanje s tim da nije da se stema sa njom ceo dan. Za celodnevno stemovanje mora neka mnogo veca masina:ppozdrav:

Ja imam Bosch GBH 7-45DE i to je mašina za cjelodnevno štemanje i bušenje. Ljetos sam radio na štali vodu i probušio sam rupu prečnika 35mm kroz 45cm (morao iskosa da bušim) betona da provučem alkatan, pozajmio sam burgiju od prijatelja koji radi klime. Nije se ni zagrijala kako treba. Pored toga, nevjerovatno je laka za održavanje. Gumeni O-ring na klipu se bio pohabao pa sam dao da mi hidrauličar izradi novi po mjeri (par eura trošak) i bukvalno se pola mašine i cijeli udarno-bušeći pogon rasklopi i sklopi za 10 minuta, treba samo jedan krstasti odvijač i jedan imbus ključ

Ja je planiram za metale i eventualno drvo i beton, kamen i stemovanje. Imam u planu da je stavim u stalak i da busim sa njom rupe do 16mm. Ove dve sto imam sad to ne podnose. Zupcanici su im vec gotovi.

Prosle godine sam renovirao kupatilo i uzmem od druga neku keno udarnu i jos mi on rece da je pritisnem pa mi ostade u ruke. Sreca pa nije skupa. Platio je 80 evra novu.

Koliko para toliko muzike. Ova što je zombie666 preporučio je SDS-max prihvat i to je preveliko za tebe. Sa modelom koji je Toma preporučio sam radio i to je dobra bušilica. Ne možeš pogrešiti sa plavim Bosch-om, Makitom, Metabom...
Ako je planiraš držati u stalku, uzmi onu sa linka. Ne verujem u univerzalna rešenja, znači da buši i metal i štemuje beton. Ipak je bolje imati 2 bušilice za to.

Dobio juce novogodisnji poklon od tetke iz Njemacke,Lorch Hobby od 200A,odmah proban,na 70A topi 2.5mm elektrodu.Stari svapski kvalitet,malen je al je tezak ko topovsko djule.Inace sam planirao da nabavim neki mali aparat za sitne poslove da ne moram izvlaciti onu mrcinu od 200kg tako da nisam mogao dobiti bolji poklon.
09201fdad8965bee961e044550bdd366.jpg

Gesendet von meinem HTC Sensation Z710e mit Tapatalk

Nekad je dobro imat i tetku preko grane....nek te aparat dobro sluzi

- - - - - - - - - -

Ovaj sam kupio prije dvije sedmice u Banjaluci...Platio ga 150 marki......Moje tetke iz Svice nisu lake ruke

100e nije nista hteo da spusti, ali stavio mi je ovaj sa desne strane kao poklon.

Kinez. Da je original imao bi pisanu garanciju. Prodaju i makite kao sto je ovaj bosch.
Ja sam pre 2 god hteo da kupim ovakvu alatku pa sam se posle odlucio za defort istih karakteristika kao ovaj sa oglasa,ali sa overenom garancijom od 2 god. Mislim da je cena bila oko 70€.
Od ovog Ljubinka sam kupio pre god. dana kzubr aku busilicu. Evo je i dalje radi uz skoro svakodnevno koriscenje.

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока

Ima i Bosch i Makita. Vidjam ih cesto po vaserima povoljno kod cokoladnih. Izgleda da su kinezi skenirali Boscha u originalu. Sve je identicno ali nije original. Kada se uzme original i kopija u ruke oseti se ogromna razlika. Cak su i kofer prekopirali.

Kineska kopija. Ja sam je kupio pre 5godina. Licitirao na brzinu za 7800din. Bilo je 5min. do kraja aukcije pa nisam imao vremena da razmišljam. Koliko mi je stigla odmah sam se odrobio. Prodao sam je za 80€.
Ova mi izgleda malo lošije od one što sam ja kupovao. Moja je bila baš perfektna, kao original. Viđao sam i u Palanci na 60€, ali nije bila perfektna kopija kakvih ima. Majstor mi je rekao da on ne može da provali da li je original ili nije. To proizvode Kinezi bez oznake i prodaju na palete. Video sam ponudu na alibaba.com. Koštaju oko 30€ na lot od 1.000kom. Ime se štampa po dogovoru. Samo na Kosovu mogu da uđu tako označene a onda se pored granice švercuju kod nas.
Ima još robe koja se kopira. Makita brusilice, Grunfos pumpe za grejanje Itd.
U Kini postoje fabrike koje proizvode sve i svašta a oznake stavljaju po želji poručilaca. Sa te linije izlaze Kzubr i Straus uredjaji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozda bi se takva alatka i otplatila uz normalno koriscenje, ko zna.. A mozda crkne drugi dan

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока

Majku mu, bas cudna stvar da je tako verno prekopiraju. Jos ga ljudi pozitivno ocene sto im uvalja kopiju. Meni ne pada na pamet da je kupim.

Nazad
Vrh