marko paracin
Član
I ja sam ga pozitivno ocenio jer sve sto mi je rekao je tacno i nije pokusao da me prevari.
Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ali ti nisi kupio kopiju vec masinu koja je izasla iz Bosch pogona u Kini sa strogom kontrolom kvaliteta a ne iz neke (lupetam imena) Lao Xing, cung li ili slicnih fabrika. Zeleni Bosch je hobi alat i nije toliko kopiran kao ovaj plavi koji je profi.
-------------------
Aco kako nece da se dogovori? Da spusti cenu ili? Mogu ti reci da ljudi nisu prevaranti i uvek imaju dobar i proveren alat u ponudi
Da ali ti nisi kupio kopiju vec masinu koja je izasla iz Bosch pogona u Kini sa strogom kontrolom kvaliteta a ne iz neke (lupetam imena) Lao Xing, cung li ili slicnih fabrika. Zeleni Bosch je hobi alat i nije toliko kopiran kao ovaj plavi koji je profi.
-------------------
Aco kako nece da se dogovori? Da spusti cenu ili? Mogu ti reci da ljudi nisu prevaranti i uvek imaju dobar i proveren alat u ponudi
Као и професионални Макита алати. Већ је неко горе фино објаснио. У Кини има зилион фабрика реномираних светск. компанија јер је радна снага јефтина. Мени је битно да моја Макита има неколико година гаранције и да вреди сваки папрени динар који сам платио.Ljudi bosch se proizvodi u Kini, još kako,ja imam zelenu bosch čekićaru, sa SDS prihvatom,uzeo sam je polovnu,i kod mene je nekih 3 godine,radi kao sat,i štemanje i bušenje u betonu,bez greške.Da nema pločice sa podatcima nikad ne bih rekao da je proizvedena u Kini.