kole
Član
Ovo je odlična i korisna sprava, ako je u dobrom stanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba mi pomoć, moram da menjam krajeve poluga na traktoru jedna kugla mi je ispala, pa ne znam koje elektrode da kupim da zavarim nove krajeve?
Ne znam brate kakav ''ULJANIK'' imas i koje snage,koje godine prizvodnje(da nije neki fals) ali to mi deluje malo(mnogo neverovatno).Mislim na to da se pregreva,pre svega to su aparati koji su pravljeni da rade 24h bez prestanka ako su adekvantne snage.Imam ''ULJANIK'' i pisem iz iskustva.On pre svegaTaj uljanik je ostar pravo, ali je za kratke operacije. Pregrije se na trecoj eventualno cetvrtoj 3.25 elektrodi.
Ne znam brate kakav ''ULJANIK'' imas i koje snage,koje godine prizvodnje(da nije neki fals) ali to mi deluje malo(mnogo neverovatno).Mislim na to da se pregreva,pre svega to su aparati koji su pravljeni da rade 24h bez prestanka ako su adekvantne snage.Imam ''ULJANIK'' i pisem iz iskustva.On pre svega
nema klasicne citaj zicane namotaje vec ''flahove'' i nemoguce je da se pregreju.Pravljeni su tako da se menjaju majstori a oni se ne gase.Imam i MIG/MAG Uljanikov i kao sto Kiraj pise trafo i donji deo je Uljanikov a dodavac zice i elektronika su svedski ''ESAB'' takodje sa ucinkom 100%.Inace aparat je LDA400.