Alati i radionice

Sta mislite,koliko vredi ova masina za kruzno savijanje lima?

Radna duzina joj je 1 m,a precnik valjaka je 80 mm.Isprobao sam je malo,odlicno radi.Inace,masina je rodjakova.Doterao je kod mene da mu je ofarbam,pa hoce da je proda,ali ne zna cenu.On ju je dobio u nekoj kompezaciji pre nekoliko godina...

U zadnje vreme,ne zna se ko je proizvođač alata a ko je trgovac.Za Rahsol znam da je proizvodjač ,mislio sam da je i KS Tools proizvodjač ali ....ipak su trgovci.
Juče kupim kostur od KS Tools moment ključa, kako bi iskoristio čegrtaljku .Kada sam došao kući uporedim ga sa Rahsolom kojeg sam ispravljao.Ispostavilo se da su isti u mm.Mehanizam za štelovanje sam prebacio u novi kostur.

mirosti

Ne tražim ja da kupim tu jednoručku ms193, samo sam upoređivao cene nove-polovne.....
Imače imam malu ms 170, i partner 55(65)......

ima li ko iskustva sa ovakvim starterima i punjačima ili nekim sličnim [FONT=&quot]ID oglasa: #38903694[/FONT]

Evo i moje busilice. Dobio sam je prije pola godine. Perfektna za metal. Predpostavljam da samo za to i jeste. Nema cekic, moze mijenjat stranu i koristi burgije kao sa slike. Dobio sam samo jednu i robusan futer. Na slici je burgija 14mm

94124575701531066429.jpg

39854035471705846494.jpg

Posedujem Hazetovu račnu istu kao ovu što si kupio.Po katalogu ,ovakva račna se proizvodila od 1979.U katalogu iz 1985 ,imaju drugačiju ručicu.Znači ,ova tvoja je proizvedena oko 1980.

image hosting

Poslednja izmena:
Račna je plaćena 13eur klešta 14eur a mala Wurth račna 8eur.Volim da imam kvalitetan alat i ne žalim svaki dinar koji izdvojim za njega:ppozdrav:

Moje komplet gedore hazet su sa takvom racnom. Doneo otac iz nemacke 70 i neke. Fali mi samo lratki produzetak jer sam uspeo da ga polomim uz pomoc poluge od 1.5m. Vijam ga vec duze vreme po vasarima i oglasima. Naletim na dugacki i onaj bas jako kratki ali taj srednji nikako.

Evo i moje busilice. Dobio sam je prije pola godine. Perfektna za metal. Predpostavljam da samo za to i jeste. Nema cekic, moze mijenjat stranu i koristi burgije kao sa slike. Dobio sam samo jednu i robusan futer. Na slici je burgija 14mm

94124575701531066429.jpg

39854035471705846494.jpg

To nije busilica,vec mikser za lepkove.tamo ako ti zablokira burgiju,polomice ti ruke za sekund.

Moje komplet gedore hazet su sa takvom racnom. Doneo otac iz nemacke 70 i neke. Fali mi samo lratki produzetak jer sam uspeo da ga polomim uz pomoc poluge od 1.5m. Vijam ga vec duze vreme po vasarima i oglasima. Naletim na dugacki i onaj bas jako kratki ali taj srednji nikako.

Tetak mi pricao da kupuje Hazet alat samo iz razloga sto ga moras kupiti jednom. Pricao mi je (ako ne laze) da kad polomis njihov kljuc, odneses u trgovinu koja ih prodaje i oni ti ga samo zamjene bez pitanja. I zbilja kad sam bio kod njega u Svicarskoj, samo i iskljucivo HAZET alat ima...

To nije busilica,vec mikser za lepkove.tamo ako ti zablokira burgiju,polomice ti ruke za sekund.

Nije samo mikser nego bas i busilica. Postoje sporohodne busilice velikog okretnog momenta za busenje vecih rupa. Ova je neka ruska starijeg godista pa vjerujem da kida ruke ali ih i dan danas proizvode svi veci proizvodjaci kao busilice/mjesace.

Nazad
Vrh