Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj ovde http://www.metalingdoo.rs/kontakt.aspLjudi,zna li neko gde mogu da nadjem kutijasti debelozidni profil,120x120 sa debljinom zida 10mm.mogu i komadi od 1 metar.nema u jeep komercu ni u minaku..
Batali to netacno. Uzeo drugarev nov isti takav. Poklopci bregastih mi se stezu na 2kg. Stezao sa njim . kad sam zavrsio nisam bregaste mogao okrenuti. Pretegao. Otisao uzeo od jednog naftasa made in germany Kljuc. Reko da vidim koliko laze onaj kad ono 5 kg. Otpustio skroz srafove stegao sa drugim kljucem i sve ok bilo.Naleteo sam na limundu na ovaj čajniz kilo ključ vredi li to uzeti ili ću se samo napatiti s njim
Thynsssen krup materijali 022 520 500,022 520551,ima svegaLjudi,zna li neko gde mogu da nadjem kutijasti debelozidni profil,120x120 sa debljinom zida 10mm.mogu i komadi od 1 metar.nema u jeep komercu ni u minaku..
Imamo slican,pise Vorel...pored njega imamo jedan stari Svapski sa kojim smo uporedjivali i nepune dve kile je razlika,ali zatezali smo nekoliko puta sa njim do 20 kg i ok je.Naleteo sam na limundu na ovaj čajniz kilo ključ vredi li to uzeti ili ću se samo napatiti s njim