prekucaj brojeve na njimaImam neke boce za autogeno a nisu punjene bog zaboravio od kada. Kako to ide oko atesta i ostalog odnosno koliko bi me koštalo da ih napunim i dovedem u radno stanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prekucaj brojeve na njimaImam neke boce za autogeno a nisu punjene bog zaboravio od kada. Kako to ide oko atesta i ostalog odnosno koliko bi me koštalo da ih napunim i dovedem u radno stanje?
Precenio si je Autu kad istekne registracija ide na kile a na kile jugo moye da kosta i celih 8000din.Otprilike kao i auto ispod njega.
Sutra u Rumi ako budu bili neki iz Loznice sto prodaju elektro alat, ali imaju i nesto mehanicarskog. Imali su nekoliko tih cetvrtki. Ja kupio jednu za 300 dinara. Takodje 28 na vaseru u Loznici su imali veliki Stahlwille kilo kljuc do 100KG, prihvat 3/4. Cena ispod 100 evra i neki manji do 20kg, prihvat 1/2 za 40 evra. Meni se svidela oba, ali mi nisu potrebni. Ako kome treba, mogu dati broj ljudi. Mozda su na vaseru.
A ja 28. kupio stelujuci Ridgid kljuc za cevi 18". Aluminijumski a cena svega 15 evra. Mnogo koristan alat, kako za cevi tako i za zapekle brezone i ostecene srafove
Ne znam gde se tacno nalaze jer sam u Rumi bio svega par puta. Obicno tata ide, a ti sto prodaju su cesto tamo. Ja sam platio 300 dinara, a 500 je bila Hazetova sa pecurkom da mozes i rucno da okreces gedoru ako je sraf duzi. Ja sam tu cetvrtku 2 godine trazio po vaserima.U kom delu Rumskog vasara se odprilike nalaze? Prosetao sam danas,nasao na 2 mesta,nisu mi se nesto svidele jer ne pasu bas kako treba i cena im je 10e.... Jedina stvar po malo cudna,sto u racvi(tom delu gde ide cetvrtka) nema udubljenje za kuglicu.
U kom delu Rumskog vasara se odprilike nalaze? Prosetao sam danas,nasao na 2 mesta,nisu mi se nesto svidele jer ne pasu bas kako treba i cena im je 10e.... Jedina stvar po malo cudna,sto u racvi(tom delu gde ide cetvrtka) nema udubljenje za kuglicu.
E to je 3/4'' onda. Malo teže za naći.
Jel zna neko gde bih mogao kupiti igračku brusilicu na baterije?
Nigde ne mogu naći na netu,u prodavnicama igračaka,kod Kineza... a moj prestolonaslednik zapeo,brusilica pa brusilica.
Vala da znas. Za 10-15 godina koliko su na trzistu, mislim da su se najvise razvili. U pocetku su svi bili skepticni, ali znam za trimer koji je trajao 6-7 godina. Jadan od prvih prodatih u kraju. Otisle mu klip i karike (u radu se ugasio i nije vise hteo da upali) i to su u Agromarketu gratis uradili.Jesu kao igračke al se Agro mnarket namlati para i jedna je od najjačih firmi u Srbiji,svaki alat ima primenu hobi je hobi,a ako hoćeš da koristiš hobi alat za profi poslove onda nije problem u proizvođaču