KishRobert
Prijatelj Foruma
Jel on ima pravih 300ah?
Nesto mi je mali.
Nesto mi je mali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel on ima pravih 300ah?
Nesto mi je mali.
Ne znam na kolike klinove mislis, ali moze da odradi i turbo brener, kao ovaj:Da li mogu pomoću ovog brenera da zagrejem klin do te tačke da bi mogo da ga izbijem. Ili je ipak potreban autogen
Da pitam ako iko ima iskustva sa CO2 aparatom Kzubr 300ah ruske proizvodnje posto sam jako zainteresovan da ga kupim a cena mi je 190 e sto je jako nisko. Voleo bi da mi neko ko zna napise nesto u vezi njega, hvala.
mityoo pogledaj mu samo poli kabal.nikad nisam video tanji,a ti prekidaci,pregore i na onom malom punjacu akumulatora,kojih 300 ampera,bojle neki polovan,all da vredi ovo ni na oko ne lici na aprat za varenje...Kolega je nedavnokupio ovakav aparat, i zadovoljan je sa njime....
Ja imam taj kzubr od 300a i radi lepo i jako praktican za rad, ja nisam vario deblju elektrodu od 3.2mm jer mi nije trebalo a nju topi kao od saleA onaj kzubr invertorski od 200A? Ima ih po oglasima, jel radio neko sa tim?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока