Tomić Toma
Član
Bas ovakav Gedore i ja imam. Tek sad vidim koliko je Dowidat veci. Nemam nesto puno Dowidat alata, ali po onom sto imam mogu reci da je vrhunski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupio Srbenda VW Bubu. Kaze: "Ako je valjala Hitleru, sto ne bi valjala i meni".Mnogo mator strug. Mozda je jos iz Hitlerovog vremena..
Koliko te to kostalo?
Odnosno, koliko vise od cene starog gvozdja?
Strug sam dobio na poklon , ali nista od alata nije bilo uz njega. Ja se nadam da ce mi sluziti .
.
U tom slucaju odlican strug..
Imas glavu sa paknama, imas nosac alata i kljuc, a sve ostalo (vidija nozevi, konusne burgije, konusni reduciri, cesljevi za navoj, linete itd), nebi trebalo da te kosta vise od 350€..
Obo ti je pristojan strug najvise u pogledu gabarita, jer ne zauzima previse prostora, a glava je masivna i moze odraditi i vece stvari..
Od mene cestitke..
Samo ih dobro zagrej i ima da popuste bez problema.Imam problem sa brezonima na izduvnoj grani od auta koju treba da zamenim jer je protrula,kako da ih bezbedno otpustim a da ne puknu? Da li da ih grejem autogenom i nakucam čekićem pa da probam... sigurno da nikad nisu odvrćani a ne bih da mi se zalome.