Tomić Toma
Član
Mi ih zovemo armiracka klesta. A klesta sa slicnim oblikom, ali sirim radnim telom i kracom drskom zovemo kovacka klesta. Tih armirackih imam 2 komada a negde imam i ta kovacka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobar pazar! Imam nešto alata VBW, super kvalitetno.Oko 600 dinara,VBW 2".
Mislim da je to malo mnogo obrtaja,ja imam dobojski jednoklipni i vrti se na otp.900-1000 o/min.Doduse oni su malo sporiji ali mislim da ako imas trofazni motor od cca.1440 o/min i napravis odnos remenica 1:1 da ce biti sasvim u redu.Ako nista drugo bar ce duze trajati,ako ti bas ne znaci da brzo gura vazduh.A i u tom slucaju stavis bocu vece zapremine i resio si problem.Kupio sam glavu za kompresor P.Petoletka iz serije koja je fabrički predviđena da radi na 2100 obrtaja/min. Koliko je pametno poslušati fabriku? Znam da kompresori rade na manjem broju obrtaja pa zato i pitam.
I ja mislim da je to mnogo, u stvari sam je uzeo da mogu peskariti.Mislim da je to malo mnogo obrtaja,ja imam dobojski jednoklipni i vrti se na otp.900-1000 o/min.Doduse oni su malo sporiji ali mislim da ako imas trofazni motor od cca.1440 o/min i napravis odnos remenica 1:1 da ce biti sasvim u redu.Ako nista drugo bar ce duze trajati,ako ti bas ne znaci da brzo gura vazduh.A i u tom slucaju stavis bocu vece zapremine i resio si problem.
Dobro tu treba dosta vazduha, a kakav motor imas tj koliko obrtaja?I ja mislim da je to mnogo, u stvari sam je uzeo da mogu peskariti.
Kupljeno od jednog kockara za smesne pare alat je bio glanc nov neupotrebljen kad sam ga uzeo,covek je tada radio kao civil pri vojsci iznosio brdo novog alata odande.Sve je Unior
Motor ima nešto preko 2000, nisam siguran... Boca je od 120 litaraDobro tu treba dosta vazduha, a kakav motor imas tj koliko obrtaja?
kanda tebi neide odruke oštrenje burgije?Gde mogu da se nađu povoljno kvalitetne burgije osim na najlonu, ta varijanta mi je mnogo komplikovana?