Alati i radionice

Lakše je polomiti nego naoštriti!:haha:

Kupio sampre dve nedelje od bugara u Markovac pored autoputa ove kljuceve

- - - - - - - - - -

2q87k0w.jpg

Danas sam prvi put kupio alat na "poluviđeno".Iz kesice je virila čegrtaljka i produžetak.Kad sam pitao za cenu ,kaže 1700 za sve.Samo sam zavirio u kesicu ,video da alat nije zardjan i ponudio 1500.Kući sam video šta sam kupio.:osmeh:

Ovu marku alata vidim prvi put

Sa ovom markom sam se susretao.

Poslednja izmena:
Ja se u Rumi ponovio za stegu. Praktično nova, bez oštećenja ili tragova korišćenja, Proizvodjač je Matador, širina čeljusti 135mm, težina 18kg, cena 8500din.
2n99wk9.jpg

14uaro2.jpg

20zd3r9.jpg

Poslednja izmena:
Onaj vilasti sto pise da je iz šefilda , tamo ti je bilo vise celicana nego trafika , skoro sve zatvorene ostalo par da radi specijalne vrste celika za vojsku i industriju.

Poslednja izmena od urednika:
Motor moze da vrti 750 o/min,900 o/min,1400 o/min i 2800 o/min.
Ja imam dvoklipni petoletkin kompresor.
Kod mene je motor 2800 o/min i na njemu remenica precnika 8 cm a remenica na kompresoru precnika 20cm.
U pravu si, motor ima 2800 obrtaja u minuti, glava ima kapacitet 480 litara u minuti na 2100 obrtaja. Ne znam da li da je puštam na pun kapacitet,treba da peskarim prikolicu, bojim se da to ne bude puno posla za glavu, ili ??? :)

A gdje se narucivala ako nije tajna da porucim i ja sebi ? ako ima neka internet stranica posto sma ja iz Bosne pa mi je bilo komplikovano uzimat zajedno sa vama zbog dostave...

Da li moze dvosmerni cilindar da se prepravi u jednosmerni blindiranjem gornjeg otvora?
Ne znam dal je pitanje na pravom mestu

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

To se podrazumeva :) palo mi to na pamet pa reko da pitam

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh