mirmag
Član
Treba mi za prckanje...![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
Nemam potrebe za jacim aparatom,a ovaj ima zadovoljavajuce karakteristike,bar za mene...
![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
Nemam potrebe za jacim aparatom,a ovaj ima zadovoljavajuce karakteristike,bar za mene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nije tajna posto kosta dizalicaNabavio sam jednau dizalicu moćnu,ima jedno zanimljivo rešenje razdvoji ovu polugu kad treba prazan lanac podići il spustiti nabrzaka.
Meni je covek davao takvu, samo drugi proizvodjac za 50 evra. Jbg, pare mi u tom trenutku trebale za nesto drugo, ma da se kajem sto nisam kupio. Sa takvim flasencugom tata je iz blata izvukao najpre Rakovicu a zatim i Fergusona iz ogromnog blata.Ako nije tajna posto kosta dizalica![]()
Ima moj drug slicnu i isto ima tu funkciju za razdvajanje i brzo spustanje-podizanje lanca. Mnogo korisna stvar. Kad sam skidao cizmu od URSUS-a bas mi je bila od pomoci.Nabavio sam jednau dizalicu moćnu,ima jedno zanimljivo rešenje razdvoji ovu polugu kad treba prazan lanac podići il spustiti nabrzaka.