Alati i radionice

Ako je ispravna nije skupo, tesko je naci kod nas dobru brusilicu. Ljudi donose iz inostranstva i prodaju po pijacama i sl.

Iko za one gedore? Mislio sam ih porucit iz njemacke izasle bi oko 150eura

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

One gedore su sve samo nisu njemacke... Ja imam u mom kompletu takve racne samo veliku i malu jer je drugaciji komplet. Alat jaako dobar i meni koji se volim igrati s cjevima na racnama jos nista popustilo nije. Nastavci (bitovi) pucaju, pre krti su ako trebas stogod teze zavrnuto odvrtati pa se na njih ne oslanjaj puno.

Na slici izgledaju da se sjaje ali nisu sjajne, samo su nove i imaju ono ulje zastitno na sebi pa je odbljesak.
nyxtu1.jpg

Ovaj komplet je kod nas placen nekih 50€ i vrijede gedore svaku paru. Na slici u prospektu je bio dugacki i kratki produzetak kao i na tvojoj slici a kad sam kutiju otvorio bio je kratki produzetak i klasicna kruta "T rucka"...

@Tonchi: Ne znam da li je skupo za tu ali imaš novu Bosch za 15000-16000din

E j. sada videh da nisi iz Srbije :)

Ovaj set od 215 dijelov je oko 150 eura da sam seba narucim sa njemackog ebaya. Ima valjda garanciju 10 godina al ko ce se ganjat skuplja postarina. Volio bi nabavit ovako set neki lijep. Skoro je otac kupio racnu uniorovu sa crnom ruckom 30 eura i odlicna je al nemam sve gedore a i sto imam mi se povlaci po nekim serpama i kutijama jer nemam radionicu nego je alat u dvije garaze. Pa sa milsio da bi ovo kolko tolko odrzalo sve na jednom mjestu. Eh sad tvoje mislje je vrijedi li ovo gore sto sam ubacivo te pare?

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Cuj... Ako imas pisanu garanciju 10 godina onda je to TO... Moguce je da su ove moje gedore i sto sam vidjao kojekuda kopija tih tvojih i da su te mannesmann original njemacka roba, mada za 150€ za toliki komplet cisto sumnjam da je neka velika kvaliteta. jedan proxxon koji je dosta kvalitetan alat za 150€ dobijes osnovni komplet velikih i malih gedora i to je TO...

Ja sam s ovim mojima u plavoj kutiji pre pre pre zadovoljan sto se racni i gedora i nastavaka tice, bitovi koji se naticu na male gedore kvalieta NULA dok bitovi za velike sto idu u svoj drzac rade radnju cisto solidno.

http://www.ebay.de/itm/MANNESMANN-W...t=3&mehot=pp&sd=361351692485&var=610462089895
Evo link od tih gedora nadjo malo jeftinije 134€ i interesnatno salje iz njemacke bas me to privuklo lijepo izgledaju ali jos odluka nije pala. Sad ne mogu da nadjem a sinoc kad sam gledo pisalo je 10 godian garancije :/
@pranjavor 3 bas sam gledo kod tebe u Prnjavoru prodaje lik 275KM i poklapa se s ovom cijenom sto sam ubacio link al et sad mi se ne poklapa sa tvojom cijenom znaci ovo bi mogo bit lako fals

Kod mene je kruti kofer kao oni putnički sa točkićima,325 je komada a ne 215.nema ih ovde na ebey-u.Nije ovo falš ne sikiraj se.
Sviđa mi se ova crvena kutija a nije ni skupa.

neznam kako je kod vas ali kod nas je to preskupo. iz njemacke svakim danom dolazi polovna roba koje ima skoro nove i one koja je nizasta. ali takva brusilica kod takvih da valja kosta oko 30-40 eura.

Drustvo moze li kompresor od 24 lit da posluzi za farbanje koje cega po kuci? I naravno ako moze koji pistolj da se uzme. Hvala puno!

Drustvo moze li kompresor od 24 lit da posluzi za farbanje koje cega po kuci? I naravno ako moze koji pistolj da se uzme. Hvala puno!

I ja koristim takav, 24l, motor 1500W, 1 klip, ulje. Moze da posluzi, nije za farbanje auta, ali sam 2 prikolice ofarbao (2x osnovna farba, 2x lak), tako jos jednu 2x lak, duvamo gume na sve masine, auto, izduvavamo kombaj sa njim, hladnjake na kombajn, traktore... Moze da posluzi. Jedino treba paziti, da ne bude "suvi" kompresor, ali ovi uglavnom nisu takvi.
Treba malo paziti... A i zavisi od pistolja... A sto se tice pistoljt, zavisi sta ces da farbas.
Uglavnom ne treba ocekivati nesto spektakularno, ali da kompresor moze da posluzi, moze.

Mirmag, ovo je lepo i za videti :ppozdrav:, kamo li za raditi :osmeh:

Nazad
Vrh