baneboss75
Član
Atilla Ja imam Tecmen masku, spoljašnji potenciometar se koristi za nivo zatamnjenosti stakla prilikom varenja, a ovi unutrašnji, desni je,čini mi se,za brzinu odziva a levi za nivo kašnjenja. Imam je 2 godine i jako sam zadovoljan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam taj isti set.Koristim ga za busenje rupa u elektro ormanima.Ne rade jako cesto,ali ga imam vec par godina i zadovoljan sam.Ima neko iskustva sa ovim burgijama?
https://www.kupujemprodajem.com/Set-kruznih-testera-za-metal-19487277-oglas.htm
Kazem za lim su OK.Za deblji metal nisam ni probao,a za drvo nisu.Lepo i pise da su za metal.Za drvo idu drugacije.Aha i meni nekako deluju slabasno,a meni bi sluzilo iskljucivo za busenje metala eventualno drveta.
Pa pravo da ti kazem i ne znam bas klip sam kupio na otpadu tj.menjao 200kg starog gvozdja i potrefilo se da je bas dobar.Pumpu sam dobio od drugara a cevi za konstrukciju sam imao od ranije.Tockove sam pravio sam tako da me kosta samo rad.Super alat a super i napravljen. Koliko je izislo para?
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
Hmmm a dole je bure ostalo.
gore kod suzenja,onda mozes i riblji papras a može i pasulj ili junetinaViše od 2 godine mi stoji ovo burence od piva pa sad konačno se rešio da napravim kotlić..... preporuka....savet.... gde da ga isečem ? Odma ispod onog gornjeg obruča ili po obodu onog "ispupčenja" ? Donji obruč su mi rekli da ne sečem....?
Elektrode da tražim za prohrom ili imaju neki poseban naziv ?