Alati i radionice

Matiću,onaj moj bosch uopšte ni ne liči na ovo što tebi treba,a od iskre imam samo sećanje...

Ovu fotografiju uradio sam u jednoj prodavnici. Lepa ideja za kutiju za alat , a pri tome skoro da svako moze i sam da napravi ovako nesto.

4kzbl1.jpg

Zanimljivo je to rešenje. Alat je uglavnom loš u takvim kutijama pa je i lakši i ne treba jače drvo za kutiju. Ako je kvalitetan alat onda ima i težine pa lomi kutiju a ako se kutija izrade od jačeg drveta onda će i ona sama biti teška.

Kako imate misljenje ili iskustvo sa ovim co2 aparatima bez gasa(no-gas) ,čitah da je zica nije bas preporučiva ta punjena po zdravlje,a kako vari imali ga ko? Imam invertor ali cesto varim limove 2mm,pa valjalo bi nesto bez sljake i čukanja.

Gde naci u okolini Novog Sada da ima da se kupe nove garniture Uniorovih kljuceva.....? Da li uopste ima prodavnica u Novom sadu? Pre je bila kod Zavoda za udzbenike.

Ili koju mi drugu marku alata preporucujete....?
Bilo je u Merkuru bogata ponuda Unior a i drugog alata, imaju ponekad i penzionerske akcije sa solidnim popustom a takodje i na rate.To je bila Slovenacka firma.Nisam bio par nedelja pa neznam sada kakvo je stanje.

ja kad sam sebi kupovao zeger kliješta gledao sam ova Unior na akciji bila oko 55 €. Na karaj uzeo Toptul za 40 € redovna cijena

Koja od ove dve lampe je bolja? Koristi li neko nešto poput ove druge, inspekcijske lampe?

Svaki savet i pomoć pri izboru su dobrodošli :ppozdrav:

Pa jeste, druga je bolja kao radno ali prva ima usmereniji snop. Problem je što mogu da izaberem samo jednu. :osmeh:
Kiraj savetuj :osmeh:

181a3c.jpg
[/IMG]
181a3c.jpg
[/IMG]
2ngu8ao.jpg
[/IMG]pg[/IMG][/IMG]

Berner pocket sun kosta od 35 do 50evra zavisno kad je na akciji,puni se kao mobilni,traje do 6 sati,velicine mobilnog,kod mene vec 4godine radi bez problema.

@jbrtka Hvala na slikama. Pretpostavljam da ima i magnet i tako se drži.
Ne znam, već duže razmišljam nešto ozbiljnije da uzmem, jer ipak znači za rad u mraku. Dosta mi kineskih kojekavih baterija. Ove mi odgovaraju na baterije koje imam. Dilema mi je da li da uzmem sa usmerenijim snopom (više u daljinu baca mada koliko je to potrebno uopšte) ili sa difuznim snopom (14x5,5cm) kao što je na drugoj... Prva košta 35e i traje 9h sa baterijama od 2ah, a druga je 50e i traje 3,5h. Dolaze bez baterija.

Nazad
Vrh