Alati i radionice

Ajd posalji i meni,ili bolje stavi ovde,imam ja jednog skrljanog Bosch-a,i četvrtinu Iskre, pa mozda nešto i štima....

Fotografija-0021_zpsahmhmuvx.jpg Fotografija-0022_zps0uj230dd.jpg Fotografija-0023_zpsz9jqtgdw.jpg Fotografija-0024_zps5ixsocco.jpg Fotografija-0025_zpsghcgn2k6.jpg
To je to.Nema gde i koga nisam zvao.Brusilica je novijeg izdanja a ni u jednom ovlašćenom servisu nemaju taj deo.

578541_l.jpg

sto mislite o ovom aparatu?

neznamo šta je to ali sigurno je jako teško jer je povuklo i sliku nahero :haha:
sretan i udoban rad :ppozdrav:

Tu sam,to je provlakacica,za pravljenje nutova za kajle,ili recimo zjebove u rupi,zavisi od alata,recimo na njoj se prave nutovi u glavcini za homo zglob,ili recimo 6ugaoni zjebovi na remenici zmaj adaptera,itd...zavisno od provlakaca.

To su udarni ključevi.
Onda sam nesto pobrkao.
Imam nekakvu racnu koja izgleda bas kvalitetno ali je samo racna bez poluge. Na kraju ima neki zleb u koji se stavlja poluga koju nemam, nekakav konusni zleb. SLikacu kad budem imao vremena da vidite o cemu se radi.
---------------------------
@jbrtka, dobro kupovina:bravo:. Nego, jel mozes da prosiris rupu, naravno sa nutovima na traktorskom volanu. Ne daje mi se 50e za obican volan za Torpeda:haha:

moze,ako ima odgovarajuci provlakac,koji nije nimalo jevtin..ja nemam takav...evo recimo.kako to radi

[video]https://youtu.be/Dyfp1HbReR8?list=LLDtLLwfrshG1x9BS6r9rvoQ[/video]

Brusilica je novijeg izdanja a ni u jednom ovlašćenom servisu nemaju taj deo.

Nazalost ni ja nisam pronasao moju staru brusilicu,izgleda da smo je bacili,ali pitacu rodjaka mozda on ima ili moze da nabavi deo....
------------------------------
E,da,umalo da zaboravim! Imam neku kinesku u delovima i ovako odokativno gledano kuciste je veoma slicno. Da ne kazem isto. Mozda da povatas dimenzije pa da tako probamo nesto pronaci? Ja ti mogu poslati deo brzom postom ali ako ne stima....

moze,ako ima odgovarajuci provlakac,koji nije nimalo jevtin..ja nemam takav...evo recimo.kako to radi

[video]https://youtu.be/Dyfp1HbReR8?list=LLDtLLwfrshG1x9BS6r9rvoQ[/video]
A jeste mocna stvar ova masina! Nikad nisam imao prilike da vidim kako radi pa nisam ni upucen u sam proces obrade:osmeh:
Znaci, na kraju moram kupiti drugi nov volan jer mi ovaj trenutni (takodje nov) ne odgovara:haha:

Nazad
Vrh