jbrtka
Član
i u skoli,a i u praksi provereno za metricki navoj koeficijent 1.3 puta korak, znaci,2,5x1.3 =3,25
18-3.25=14.75
18-3.25=14.75
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Žica je stigla sa aparatom, jako je malo korišćen.mims koju zicu koristis?
Pa kad su ti ostale Akku Makite i metabo. Verovatno sa LI-Ion baterijama koje traju bas dugo...To je onda dobra kupovina i lepo si je sredio. Imam i ja nekoliko tih ručnih bušilica koje mi služe eto kao ukras.
probaj da smanjiš brzinu,teško je ovako da pogodimo u cemu je problemŽica je stigla sa aparatom, jako je malo korišćen.
Pa kad su ti ostale Akku Makite i metabo. Verovatno sa LI-Ion baterijama koje traju bas dugo...
Majstori vredi li ovo kupovati za sitna premeravanja , mislim jel pouzdano koliko ?
https://www.kupujemprodajem.com/Dig...brtomer-22331205-oglas.htm?filter_id=37616178
Kolega ratar HR je kupio nesto slicno tome, ide tako na spic, pa pretpostavljam da je to-toMislim da je ovo alat za izbijanje klin kajle ili kajle sa nosom.Da li grešim ?