Alati i radionice

Kakav co2 aparet za zavarivanje kupiti?Neki domaci ili strani,nov ili polovan, jacina?Koristili bi ga za svoje potrebe,malo limarija,malo po neka kapija,malo mozda i poneka masina da se napravi kad imamo vremena(preko zime)... Za neke maratone varenja imamo električni Varstroj od 180 A i sa njim sve i radimo.

Kakav co2 aparet za zavarivanje kupiti?Neki domaci ili strani,nov ili polovan, jacina?Koristili bi ga za svoje potrebe,malo limarija,malo po neka kapija,malo mozda i poneka masina da se napravi kad imamo vremena(preko zime)... Za neke maratone varenja imamo električni Varstroj od 180 A i sa njim sve i radimo.
Moj savet bi bio da obavezno bude neki trofazni. Lepše i finije vari. Ujednačenije.

Eh da je novaca pa nabaviti neki dobar kombinovani mig-tig-rel

Nije poznata svetska firma al je ne bi dao za bilo kuji od ovih sadasnjih sto se nude u prodavnicama. Sa njim mozes 10 kotura od 15kg zaredom potrositi i netreba da se bojis da ce se pregrejati. :ppozdrav:

Moj savet bi bio da obavezno bude neki trofazni. Lepše i finije vari. Ujednačenije.

Eh da je novaca pa nabaviti neki dobar kombinovani mig-tig-rel

U principu svaki mig-mag može da radi i kao rel samo treba dodatan džek i prekidač koji će kontaktor da uključi umesto okidača na pištolju euro kabla...

Stega je placena 120 evra,covek donosi sve i svasta iz CH i slucajno mi je ispala ne planirano isprva je trazio 150e al smo se nekako nasli na 120e i mislim da je nisam preplatio jer je u odlicnom stanju a i masivna je,bas kakvu sam hteo da mogu raditi na njoj sa cekicem kako meni odgovara a da ne mislim da cu nesto rasklimati.Inace druze ne planiram nikog muciti:osmeh: bavim se po malo i bravarijom sto za sebe sto za druge a i oko druge gvozdjurije cesto nadje primenu:ppozdrav:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh