banePA
Član
I ja sam mojim Jasic-om, prezadovoljan, vredi svake pare!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam mojim Jasic-om, prezadovoljan, vredi svake pare!
Moj savet bi bio da obavezno bude neki trofazni. Lepše i finije vari. Ujednačenije.Kakav co2 aparet za zavarivanje kupiti?Neki domaci ili strani,nov ili polovan, jacina?Koristili bi ga za svoje potrebe,malo limarija,malo po neka kapija,malo mozda i poneka masina da se napravi kad imamo vremena(preko zime)... Za neke maratone varenja imamo električni Varstroj od 180 A i sa njim sve i radimo.
Neka preporuka,proizvodjač,model?Šta ovo znači kada je navedeno u karakteristikama aparata intermitenca 35%/160A, 100%/95A ?Moj savet bi bio da obavezno bude neki trofazni. Lepše i finije vari. Ujednačenije.
Eh da je novaca pa nabaviti neki dobar kombinovani mig-tig-rel
Samo mi je glupo sto staviše dugme za paljenje odnazad.
Da ne pišem ponovo. Vrati se druže koju stranicu unazad pa ćeš pročitati šta inače znače te navedene intermitence koje su istaknute na aparatima.Neka preporuka,proizvodjač,model?Šta ovo znači kada je navedeno u karakteristikama aparata intermitenca 35%/160A, 100%/95A ?
Moj savet bi bio da obavezno bude neki trofazni. Lepše i finije vari. Ujednačenije.
Eh da je novaca pa nabaviti neki dobar kombinovani mig-tig-rel
Jel' bila teška na kilo pa nisi mogao da nosiš ili novčano?i podigao,odmah sam odustao.