Alati i radionice

I meni je danas stigo alat tzv" izbijač :osmeh:
Pošto sam uzeo da pripremim jedan kombajn za vikend pa nemogu bez alata::novac::
j9pzc9.jpg
Koliko je placen?

To sam doneo iz radnje i na brzinu slikao,kasnije je otvoren i ponovo vracen u najlon :osmeh:

Drugi tip nisam uzeo, sve sto sam moro izbit sam s ovim izbio, (kajle sa nosom), placen je 180kn sa postarinom narucio ga kod zastupnika za hrvatsku, danas smo skidali sa uvlačnog kanala kajlu koju smo probali skinit prije par godina kad smo remont radili i nismo uspjeli, tako da nismo onda nista na kanalu na gornjoj osovini promjenili danas smo ju skinili za 10 minuta!

Prosvjetli me koji je, svašta moze trebat, pošto održavam par kombajna od prijatelja svojih, pripremam ih za žetvu, ima tu stvari dosta koje meni fale, al polako prikupljam, ne treba tu bit mnogo pametan samo novaca treba, nisam imo gedore 3/4" uzeo sam ih prije par mjeseci izule me 300eura, jos sam u dilemi za kolica Forch sa alatom poslana mi je ponuda oko 11 000 kuna su ili ti cca 1500€ a sad vidit cemo :ppozdrav:

Jbg nzm ja ih platio na vasaru 4000 ali bile su dosta rondjave ali sve je ispravno na njma osim sto vidis da nema one opruge sto vraca noz na gore .

Taj je izgoreo kao licna.Inače Milton u Sr.Mitrovici na otpadu kod male crkvice bilo je baš mnogo tih makaza za lim na kilo.Uzimao sam gvožđe kod njih i budala ne uze i jedne makaze.

Da da sto bi rekao Radasin ;ki licna'
Jbg trebao si uzeti, kila je 50 din. i one nemaju vise od 10 kg i to ti je 500 din i da su bas bile lose uzmes dva komada i sigurno bi napravio jedne dobre a za dzaba, al eto gotovo sad.

Nazad
Vrh