Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislis intermitencu?Gledaj intermenciju. Da što duže možeš da radiš bez hlađenja. Može on imati 200A a da u radu posle jedne 3.25 elektrode se pregreje
Profesor nam je govorio da se elektronske komponente nalaze od dima koji je unutra. Nevolje nastaju kad taj dim izadje.Ne znam da varim, i ne razumem se u aparate za varenje. Ali slučajno se juče zatekoh u prodavnici kad je jedan čovek doneo Villagerov invertor na reklamaciju, pokvario se sedam dana nakon što je kupljen... Kaže da čovek da je samo nešto puklo, i da se pojavio beli dim.
Esab je ajmo rec mercedes medju aparatima za zavarivanje, ja imam njihov dodavač žice na co2, a i zicu kupujem esabovu samohttp://www.winwin.rs/alati-i-basta/...renje-esab-buddy-arc-180-mma-tig-1182237.html
Ovaj mi ne izgleda lose. Jeste skuplji od Kineza ali je i kvalitetniji. Mislim da bi ovako nesto bilo moj izbor. Ima i boljih aparata od ovog, ali to kosta dosta vise...
E ovo je cudo od aparata. Ima ga jedan prevoznik u radionici. Meni je vario poluge od traktora. Elektrodu neku od 1cm u precniku saliva bez problema, a tek kako vari...brm brm! ovo kupuj i miran si http://www.kupujemprodajem.com/rotacioni-aparat-brown-300amp-21260144-oglas.htm?filter_id=20524507
Kao što vele, imaš za kupiti celi set ili samo po djelovima. Dobri su varstroj pištolji, mi na poslu imamo sve od varstroja, preko 60 aparata i solidni su. Lako moguče da ti je bužir zaštopan, dizna zagorela ili je i problem u žici tj. kalibraži žice pa ne prolazi normalno kroz diznu. Pojasni malo bolje problem koji se javlja kod varenja. Mi smo pred 2mj vratili 3 palete žice od messera jer je kalibraža bila katastrofa i nije mogla proč normalno kroz diznu nego je svako malo štopala.Imam varstroj co2 i imam problema sa pistoljem ili krajem creva diznama i nosacima dizna. Jako su loseg kvaliteta. Koju marku preporucujete i da li moze na to crevo samo pistolj da se stavi kavlitetniji?